fbpx
foto: wikimedia/publicdomain

Kako izmoliti čudesno ozdravljenje? Važna opaska redovnika iz Kanade koji ih je molio tisuće

Autor: Vjera

Upozorava da ljuti koji traže čudo često ne znaju ni ono osnovno

Svetog Andrea Bessetta, francusko-kanadskog čudotvorca, svakodnevno je opsjedalo mnogo ljudi koji su molili za njegove molitve. No, iako je Bessetta dočekala velika gomila ljudi, malo tko mu je dao iskru radosti kao ovaj slučaj.

Sluga Božji koji je dao svoj život služenju bolesnima i nevoljnicima u samostanu Svetog Križa u Quebecu često je bio frustriran ljudima koji su ga preklinjali za čudo, iako nisu imali osnovno povjerenje u Boga.

Međutim, bilo je  tisuće medicinski potvrđenih čuda koja se pripisuju bratu Andreu, čudotvorcu tijekom njegova života. Bio je, međutim, jedan seljak čija je vjera omogućila da se dogodi, po njemu, najljepše čudo.


Ovaj čovjek je bio suprug i otac, a noga mu je bila užasno ozlijeđena dok je radio s poljoprivrednim uređajima. Bio je jednostavna duša od povjerenja koja je na štakama otišla posjetiti brata Andrea u školi u kojoj je Andre svaki tjedan susretao tisuće bolesnih ljudi, i zamolio je Andrea da se pomoli za njega.

Seljak je krotko pitao i nije zahtijevao čudo, a što je najvažnije imao je takvu vjeru da Božja sila može djelovati da je bio spreman učiniti baš sve.

Brat Andre je zurio u čovjeka i nakon što je oštro procijenio njegov slučaj samo mu je rekao: ” Idi, odnesi svoje štake u crkvu i ostavi ih tamo. Sutra ćeš opet raditi, a dan iza ozdraviti.”

Čovjek je učinio točno kako mu je rečeno i ostavio je svoje štake u crkvi kao simbol čudesa, ali je napustio samostan Svetoga Križa istom patnjom kojom je i došao: kao čovjek koji je teško šepao koji je bio u agoniji boli.>>>vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.