fbpx

GOSPA U MEĐUGORJU: Nad vas se nadvijaju sjene tame i obmana, evo što činiti!

Autor: Vjera

Djeco moja, u svim trenucima....

Gospina poruka od 2. rujna 2018. za cijeli svijet dana je pod Plavim križem u Međugorju gdje se zbilo Gospino ukazanje, po riječima vidjelice Mirjane koja svakog 2. u mjesecu prima Gospinu poruku. Ovog puta Gospa poput nađe majke silazi da nas ponovno upozori, ohrabri, i pokaže put – prema svome Sinu, jedinoj istini.

Draga djeco,

moje riječi su jednostavne ali su ispunjene majčinskom ljubavlju i brigom. Djeco moja, nad vas se sve više nadvijaju sjene tame i obmana a ja vas pozivam svijetlu i istini. Ja vas pozivam mome Sine. Samo on može preobraziti očaj i patnju u mir i vedrinu. Samo On može dati nadu u najdubljim bolima. Moj Sin je život svijeta. Što ga bolje upoznate, što mu se više približite više čete ga voljeti jer moje je Sin ljubav a ljubav mijenja sve. Čini prelijepim i ono što vam se bez ljubavi čini beznačajnim. Zato vam iznova govorim da morate mnogo ljubiti ako želite duhovno rasti. Znam, apostoli moje ljubavi, da nije uvijek lako, ali djeco moja i bolni puteve su putovi koji vod k duhovnom rastu, vjeri i mome Sinu. Djeco moja molite, mislite na moga Sina, u svim trenucima dana uzdižite svoju dušu k njemu. A ja ću pobrati vaše molitve kao cvijeće iz najljepšeg vrta i darovati mome Sinu. Budite istinski apostoli moje ljubavi. Živite svima ljubav moga Sina. Budite vrtovi najljepšega cvijeća. Pomozite molitvom svojim pastirima da mogu biti duhovni oci ispunjeni ljubavlju prema svim ljudima. Hvala vam.


Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.