TRAŽILA GOSPA MEĐUGORSKA Više od 700 Hrvata molilo i postilo za naše svećenike! 

Autor: Vjera

Iza ovoga projekta stoji Majka Marija, Gospa Međugorska, napisali su inicijatori

Završila je Velika devetnica posta i molitve za naše pastire – svećenike, koja je okupila više od 700 Hrvata diljem svijeta, u više od devet mjeseci. Naime, od siječnja pa sve do kraja rujna ove godine za svećenike se postilo i molilo svake srijede i petka.

Vjernici su se uključivali u ovu akciju putem društvenih mreža ili sms-om. Nakana ove akcije bila je da se vjernici povežu duhovno sa svojim pastirima. Inicijatori molitve tvrde da su u tome uspjeli.
“Da je tako govori podatak da je postilo nešto više od sedam stotina vjernika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, naše dijaspore u Europskim zemljama i dalekim prekomorskim USA, Kanada i Australija. Svima od srca zahvaljujemo u ime našega Spasitelja i Otkupitelja Isusa Krista!”, napisali su u objavi na dvasrca.com i objasnili kako se molilo:

Tijekom tih mjeseci molitelji su dobivali po jedan dan da mole i poste, no mnogi su se javljali ponovno i govorili da će moliti sve srijede ili sve petke ili oba dana, a većina njih je kazala kako će trajno moliti i širiti ovu molitvu i post za naše svećenike.

Puno njih je bilo s upitom tko stoji iza ovoga, napisali su se te se predstavili:.

Iza ovoga projekta stoji Majka Marija, Gospa Međugorska, od nje je došao poticaj jednoj časnoj sestri koja je zamolila nas par laika da joj s tehničke strane pomognemo to provesti u djelo. Susreli smo se na jednom seminaru Obnove u Duhu Svetome radosno se oduševili projektom i podijelili ga sa svima vama, SVE NA VEĆU SLAVU BOŽJU!

Hvala svima koji ste radosno postili i molili, hvala i vama koji ćete nastaviti s postom i molitvom srijedom i petkom i svima vama koji ste nam slali ohrabrenja, pohvale i blagoslivljali nas.

Na koncu, možemo ustvrditi da naš hrvatski katolički puk, ma gdje bio na krugu zemaljskom, isto diše, voli, poštuje, moli i posti za svoje svećenike, pišu u objavi.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.