Šprajc se narugao svećenicima i vjernicima! Brutalno mu odgovorio poznati svećenik!

Autor: Vjera

Evo zašto je Šprajc novinar godine....

Ako vas svijet mrzi, znajte da je mene mrzio prije nego vas. Kad biste bili od svijeta, svijet bi svoje ljubio; no budući da niste od svijeta, nego sam vas ja izabrao iz svijeta, zbog toga vas svijet mrzi. Sjećajte se riječi koju vam rekoh: ‘Nije sluga veći od svoga gospodara.’ Ako su mene progonili, i vas će progoniti; ako su moju riječ čuvali, da vašu će čuvati. A sve će to poduzimati protiv vas poradi imena moga jer ne znaju onoga koji mene posla.” Iv 15,18-21 – Isusove su riječi koje zorno opisuju što se točno događa hrvatskom narodu, vjernicima i Katoličkoj crkvi, kad nas linčuju i progone poradi istine u Kristu!

Fra Mario Knezović, odgovorio je novinaru Šprajcu i ostaloj novinarskoj svjetini na izrugivanjekoji su poveli protiv hrvatskih svećenika i vjernika objasnivši da su  isto činili i u komunizmu!

‘Iste ovakve naslovnice s ciljem da ogade Crkvu i Stepinca pojavljivale su se u vrijeme komunizma. Tada je uz Stepinčevu sliku pisalo kako je zločinac koji djeci vadi oči. Tim stazama revolucije i danas neki mediji marširaju. Naravno da ovo sad nije širenje mržnje. Reći nekome da je glup i gluplji je pohvala i izraz ljubav!? Razumje se da je biskup Jezerinac učinio lapsus i nije se adekvatno izrazio. Htio je, vjerojatno, reći da se od nerođenih prave kreme, a ne parfemi kako je izgovorio. Međutim, zar je jedna kriva izjava vrijedna ovakva linča i mržnje. A vi narode kupujte i uz 24 sata se zaglupljujte. Vi narode gledajte Zorana Šprajca. Vrh medijskoga uspjeha u Hrvatskoj je taj tko će bolje i gušće pljunuti na Crkvu i vjerničke vrednote. Zato je Šprajc novinar godine. Dokle god novinarske nagrade primaju oni koji na “sprdačini” grade rejting i gledanost sve je baš “sprdačina” i tako će ostati.
Harold Laski, engleski pisac političkih tekstov je zapisao: “Narod bez pouzdanih vijesti jest, prije ili kasnije, narod bez temelja slobode.”
P.s. Večeras će isti mediji izvjestiti kako župnik Ravlić iz Teslića kupuje inavlidska kolica siromahu. Taman hoće, malo sutra!’ – napisao je Mario Knezović na svom Facebooku.
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.