POZNATI KARIZMATIK STIŽE U ZAGREB:  Čovjek koji je izmolio mozak sinu koji ga nije imao! 

Autor: Z. K.

Naš Bog je Bog svemoguć, Bog ljubavi i čudesa, evo primjera

U Osnovnoj školi Braće Radić u Zagrebu (Botinec) u subotu 26. siječnja s početkom u 19 sati i 30 minuta održat će se promocija nove  knjige EVO, SVE ČINIM NOVO, svjetski poznatog, hrvatskog karizmatika, laika Mije Barade.

Ovo je izvanredna prilika da upoznate i poslušate svjedočanstvo jednog od najpoznatijih hrvatskih misionara koji se nebrojeno puta osvjedočio u velika čudesa što ih Bog učini kako u njegovoj obitelji tako i u srcima i obiteljima tisuća ljudi diljem svijeta kojima on po svojoj službi prenosi Božju riječ i djelo.

Nevjerojatna je priča ovog ponajprije obiteljskog čovjeka, oca četvero djece, kao i jednog od najvećih proizvođača agruma u Hrvatskoj, koji osim na vlastitoj njivi, radi na njivi Gospodnjoj dugi niz godina.

Riječ je o čovjeku koji je bio sto posto sterilan, danas je otac četvero djece. Riječ je o čovjeku kojemu su na ultrazvuku rekli da mu dijete nema mozak i da ga moraju abortirati, a on umjesto pod nož sakrio se sa svojom suprugom i molio 9 mjeseci da Bog učini mozak njegovu sinu. I učinio je, najljepši mozak kojeg je liječnik ikad vidio. Medicinsko čudo? Ne, Božje.

I drugog su mu sina htjeli abortirati. Rekoše mu da ima hidrocefalus i još tri neizlječive dijagnoze zbog kojih neće živjeti ni jednu godinu. Dječak danas ima 17 godina i potpuno je zdrav.  Mijo Barada sve ima dokumentirano, i to je čudo – ono Božje.

Ovo je samo mali broj čuda koja je Gospodin učinio njemu, a Gospodin se proslavio i po njemu te su brojni oni koji su po zagovornoj molitvi ovog čovjeka doživjeli čudesa i u svojim životima, od obraćenja, oslobođenja i medicinskih ozdravljenja do potpunih preobražaja kako ljudskih srca, tako i mjesta.

No, nije Barada samo od čuda živio. Trpio je on itekako i kušan bio na načine nama potpuno neshvatljive, a sve to i mnogo više od toga opisano je u njegovoj prvoj knjizi TRI KORAKA VJERE, od čije prodaje posljednjih godina ovaj misionar s Misionarima Božanske ljubavi, dovršava za Gospodina jedno od najvećih čuda (ako nas pitate), a to je izgradnja crkve u Africi na nemogućem terenu uz svemogućnost Božju!

Zato svakako dođite na promociju i osvjedočite se u Boga koji je svemoguć i želi svakome od nas tu silu i snagu svemogućnosti pokazati i u našim životima!

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.