fbpx

PO PRVI PUT, KONFERENCIJA! Kako uspjeti u poslu, a ne prodati dušu vragu?

Autor: Vjera

Ove godine Snaga za život po prvi puta organizira konferenciju ”VJERA I USPJEH – Kako uspjeti, a ne prodati dušu?!”

Osnovna ideja organizatora je okupiti kršćane koji su svoje poslovne projekte izgradili na temelju osobne vjere i biblijskih principa. Svi govornici će ispričati svoju životnu priču kako bi ohrabrili mlade i sve one koji razmišljaju o gospodarskom i duhovnom poduzetništvu. Prisutni će moći iz prve ruke čuti o tome kako su se govornici borili s raznim životnim iskušenjima. Zašto niti tada nisu odustali te kako su se njihovi projekti razvijali nakon toga, čuti ćemo na konferenciji!

Susret će otvoriti Dražen Bušić (predsjednik Udruge Snaga za život), katehezom u kojoj će biti riječi o biblijskom i kršćanskom shvaćanju uspjeha. Nakon toga redati će se govornici:

Ivan i Mirjana Topčić, vlasnici tvrtke Tim Kabel d.o.o. i osnivači Zaklade Rhema

Stipan Šandrk, vlasnik građevinske tvrtke Šandrk d.o.o. i voditelj karizmatske zajednice Gorušičino zrno

Kristijan Cinotti, osnivač tvrtke Cinotti revizija, računovodstvo i savjetovanje

Krešimir Zemljić, komercijalist i voditelj kršćanskog slavljenja

Nakon govornog dijela biti će sv. misa koju će predslaviti fra Smiljan Kožul. Susret će završiti okruglim stolom na temu: ”Zašto ostati u Hrvatskoj?”

Mjesto: Zagreb/Siget, dvorana Milosrdnog Isusa
Vrijeme: 26.10.2019. u 15 sati, (obavezno doći prije, dvorana će biti otvorena od 14h)

Napomena: Obzirom da je broj mjesta ograničen, svi zainteresirani neka se što prije prijave SMS porukom na broj: 098 9558 351 (Kristina Bušić). Sadržaj poruke: Ime i prezime + tekst: Prijava na konferenciju Vjera i uspjeh.

Organizacija: Snaga za život, www.snaga-za-zivot.hr
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.