“Nova Eva” iPhone aplikacija, od danas dostupna za besplatno preuzimanje

Autor: NE/Dnevno.hr

Sadržaj aplikacije: Molitvenik, dnevna misna čitanja, propovijedi, misli velikih ljudi, vodič za one koji razmišljaju o duhovnom pozivu... Sve to, i još puno više, nudi vam Nova Eva - oruđe nove evangelizacije!

Na čistu srijedu (13. veljače 2013.) službeno je u promet puštena iPhone aplikacija Nova Eva. Aplikacija ima i popratne profile na facebook, YouTube i Twitter servisima. Naziv aplikacije je simboličan, jer Nova Eva je jedno od drevnih imena za Blaženu Djevicu Mariju. Također, ono je i akronim od 'Nova Evangelizacija'.

"Lik Marije nas vodi na našem putu. Taj put, kao što je rekao Benedikt XVI., moći će izgledati kao putovanje kroz pustinju. … I kao što su noću u pustinji zvijezde sjajnije, tako na nebu našeg putu snažno sja svjetlo Marije, zvijezde nove evangelizacije, kojoj se s povjerenjem povjeravamo." (Katolički biskupi) "U naviještanje evanđelja valja unijeti novi žar, nove metode i novi govor" rekao je jednom prilikom nadbiskup Nikola Eterović. Upravo ovome cilju teži Nova Eva – oruđe nove evangelizacije!

Aplikaciju je dostupna na adresi:

https://itunes.apple.com/hr/app/nova-eva/id599928807?mt=8

Izvor: www.novaevangelizacija.com

Autor:NE/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.