Fra Zvjezdan Linić jučer ponovo hitno hospitaliziran, danas već pušten

Autor: D. B.

Ovaj poznati propovjednik i karizmatik prvi puta je hospitaliziran 06. 03. kada mu je dijagnosticirana neoperabilna cista na mozgu. Od tada je u programu liječenja radio i kemoterapijom koje je do sada dobro podnosio, nije se žalio na bolove, samo ponekad na iscrpljenost.

Fra Zvjezdan Linić jučer je prevezen u bolnicu nakon što je kratko izgubio svijest za vrijeme sv. Mise koju je slavio s polaznicima redovnog seminara u Kući susreta – Tabor.

Da podsjetimo, ovaj poznati propovjednik i karizmatik prvi puta je hospitaliziran 06. 03. kada mu je dijagnosticirana neoperabilna cista na mozgu. Od tada je u programu liječenja radio i kemoterapijom koje je do sada dobro podnosio, nije se žalio na bolove, samo ponekad na iscrpljenost. Danas je pušten iz bolnice i pod stalnim je liječničkim nadzorom. Kako doznajemo razlog za hitnu hospitalizaciju bila je očekivana reakcija na kemoterapiju. Stanje je stabilno pa je već drugoga dana pušten kući (u Tabor – Samobor). Djelatnici i suradnici portala Dnevno.hr mu i ovom prigodom žele brzi oporavak i povratak dužnostima, uz poziv svima kojima je na srcu ovaj Božji čovjek da ga i nadalje prate u molitvama.

Autor:D. B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.