Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Fra Smiljan Kožul poziva mladiće i djevojke na duhovnu obnovu: ‘Spriječimo izumiranje Hrvatske’

Autor: Vjera

Svi mladići i djevojke slobodni za brak pozvani su na duhovnu obnovu za tu nakanu

Tri godine fra Smiljan Dragan Kožul koji djeluje pri župi crkve sv. Križa preko Pokreta krunice za obraćenje i mir održava duhovnu obnovu za mladiće i djevojke, koja je odjeknula među mladima upravo zbog plodova i snažnog blagoslova kojim ih pater Smiljan i gosti svećenici blagoslivljaju i na jedan način pripremaju u duhu za budećeg bračnog supružnika. Fra Smiljan svojevremeno nam je posvjedočio kako su plodovi tih duhovnih obnova divni, rekavši: ‘U ove tri godine koliko radim duhovne susrete za mladiće i djevojke  bilo je preko 20 parova  koji su se upoznali na tim susretima, koji hodaju, a ja sam barem desetak njih vjenčao, a sada već imamo i beba i krštenja’, kaže nam pater Smiljan koji ima i savjet kako spriječiti izumiranje Hrvatske.
‘Kad bi se takav susret održavao u svakom hrvatskom gradu to bi bilo prekrasno. Pazite, preko pola milijuna mladića i djevojaka koji su navršili 25, a nemaju još 50 godina su neudani i neoženjeni. Kad bi se samo pola njih poudavalo i oženilo zaustavilo bi se izumiranje Hrvatske. Biskupi bi isto tako trebali inzistirati da se pokrenu takvi susreti. Vidimo da je odaziv velik. Nama dolaze mladi iz Zadra, iz Pule iz cijele Hrvatske jer osjećaju tu snagu duhovne obnove.

Duhovna obnova za mladiće i djevojke održati će se i ove nedjelje, 26. 11. 2017. od 14.00 do 19.00 SATI,
u dvorani Milosrdnog Isusa, u crkvi Sv. Križa u Sigetu!
Što sve uključuje duhovna obnova, pročitajte u nastavku:

 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.