screenshoot

FRA SMILJAN I DUHOVNA OBNOVA ZA BRAČNE PAROVE: Zadnji udarac sotone bit će na brak!

Autor: Vjera

U današnje vrijeme velikih đavolskih nasrtaja na obitelji, ovo je milost koja se pruža

Konačna bitka između Boga i sotonina kraljevstva vodit će se preko obitelji i braka – proroštvo je to sestre Lucije Santos, vidjelice Gospe Fatimske, koje je pater Smiljan Kožul, poznati franjevac, bivši pomoćnik poznatog vatikanskog egzorciste Gabriela Amortha, osnivač Radio Marije i voditelj brojnih duhovnih seminara oslobađanja i ozdravljanja, uzeo kao misao vodilju za nadolazeći duhovni seminar za bračne parove.

U dvorani Milosrdnog Isusa u crkvi svetog Križa u Sigetu, u subotu 16. veljače od 16 do 19. sati održat će se duhovna obnova za sve bračne parove koji su voljni sudjelovati, pod vodstvom patera Smiljana Kožula. Na seminaru će biti moguće obnoviti bračne zavjete, klanjati se Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu, čuti svjedočanstvo bračnog para ali i primiti pojedinačnu molitvu polaganja ruku na sve sudionike.

U današnje vrijeme velikih đavolskih nasrtaja na obitelji, u vrijeme kad se gore navedeno proroštvo posve ostvarilo, ovaj duhovni seminar jedno je od milosti koje Bog daje svojoj crkvi preko ruku svećenika,  bračnim parovima. Svi su pozvani. Slava i hvala Isusu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.