BRAVO! POGLEDAJTE KAKO NAS DRUGI VIDE: Njemački portal piše o dva hrvatska čuda i jasno detektira naše neprijatelje!

Autor: Vjera

Za drugo čudo ne znaju ni Hrvati...

Tekst pod nazivom: Čudo nogometa i čudo života, objavio je njemački katolički portal katholiches.info koji u tekstu piše da je hrvatska reprezentacija doživjela čudo na Svjetskom prvenstvu, s obzirom da je riječ od zemlji s malo više od 4 milijuna stanovnika. U tekstu ističu hrvatsku povijest, kao i da smo katolička zemlja Europe ali da zbog međunarodnih utjecaja nismo još uvijek u zajedništvu sa svim Hrvatima, posebice s Hrvatima u BiH. Dadaju da se hrvatski narod bori s internacionalistima koji ne žele nacionalnu misao i osjećaj. No, unatoč tome, napravili su čudo u nogometu na svjetskom prvenstvu – piše ovaj portal.

Drugo čudo koje spominje je čudo za koje zna i jako malo Hrvata, a riječ je o čudu svjedočanstva života.

Nakon završetka komunističke diktature 1991. godine Hrvatska je uvela svoju valutu, odnosno kunu, piše ovaj mediji dodajući da smo tada iskovali nešto nevjerojatno, kovanicu od 25 kuna s prikazom nerođenog djetetom na sebi. Naglašavaju da niti jedna zemlja u cijelom svijetu nije izdala sličnu kovanicu koja na taj način promovira život.

Dodaju da je u Hrvatskoj jako aktivan Pro-Life pokret te iako je Ustavni sud potvrdio komunistički zakon o abortusu da većina liječnika u Hrvatskoj odbija sudjelovati u ubijanju nerođenih što je još jedno čudo hrvatskog naroda, koji, naglašavaju, danas umjesto komunizma ima stalnu borbu s komunizmom koji se sakrio pod drugim imenom, a riječ je o progresivnom liberalizmu sa Zapada.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.