BISKUPI GDJE STE? OVE ZEMLJE UČINILE SU NEŠTO MOĆNO: Žalosno je što čini Hrvatska!

Autor: Vjera

Zar je to teško?

Na svetkovinu Blagovijesti čak 24 zemlje posvetile su se Presvetom Srcu Isusovu i Bezgrješnom Srcu Marijinu u svetištu Gospe Fatimske u Fatimi.

Na slavlju koje je uključivalo molitvu krunice i litanije tražeći od Blažene Djevice Marije da se mole za nevoljnike, biskup i kardinal Antonio Marto obnovio je posvetu Portugala i Španjolske Isusu i Mariji te dodao još dvadeset i dvije druge zemlje koje su se odazvale na poziv biskupskim konferencijama. To su: Albanija, Bolivija, Kolumbija, Kostarika, Kuba, Slovačka, Gvatemala, Mađarska, Indija, Meksiko, Moldavija, Nikaragva, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Kenija, Dominikanska Republika, Rumunjska, Tanzanija, Istočni Timor i Zimbabve.

Pitanje je zašto Hrvatska nije uvrštena u posvetu Bezgrešnom Srcu Marijinom u ovim vremenima i zašto se nije odazvala na poziv kao druge katoličke zemlje?

Jako je žalosno da ovih dana Hrvati moraju skupljaju potpise da bi hrvatski biskupi posvetili našu zemlju Marijinu srcu.

Naime, udruga Vigilare na čelu s predsjednikom Vicom Batarelom poziva sve da potpišu Molbu za hrvatske biskupe da što prije posvete Hrvatsku Presvetom Srcu Isusovu i Bezgrješnom Srcu Marijinu.

‘U teškim vremenima treba posegnuti za učinkovitim sredstvima. Kao što smo se nebrojeno puta kroz našu tešku povijest osvjedočili, najučinkovitijim su se uvijek pokazali iskreni vapaji i pouzdanje u Svemogućeg Boga, Spasitelja Isusa Krista i njegovu Majku Mariju.

Zato vas pozivam da posjetite stranicu posveta-biskupi.hr i potpišete Molbu za hrvatske biskupe da što prije posvete Hrvatsku Presvetom Srcu Isusovu i Bezgrješnom Srcu Marijinu’, pozvali su iz Udruge i dodali kako je Molba izrađena na poticaj mnogih podupiratelja i prijatelja Vigilare kako bi naša domovina zadobila nebesku zaštitu i duhovnu pomoć, i to preko apostolskih nasljednika – naših biskupa.




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.