BISKUP JURAJ JEZERINAC PROGOVORIO: Od abortiranih beba rade najskuplje parfeme!

Autor: Vjera

Hrabri biskup otkrio:

Dodjelom beretki pripadnicima Počasno-zaštitne bojne u ponedjeljak, 25. veljače 2019. svečano je obilježena 25. obljetnica Počasno-zaštitne bojne i Dana vojne kapelanije „Sveti Valentin“ u vojarni 1. hrvatskog gardijskog zbora u Zagrebu. Tom prigodom umirovljeni vojni ordinarij biskup Juraj Jezerinac progovorio je o napadima na Katoličku crkvu te istaknuo istinu koja je zgrozila liberane medije koji kao ne znaju o čemu se radi.

>>>Industrija smrti uhvaćena na djelu: Čelnica pro-abortus organizacije ‘Planirano roditeljstvo’ PRODAJE DIJELOVE TIJELA FETUSA! (VIDEO)

A radi se o namjernom ubijanju milijuna beba pod majčinim srcem kroz propagandu ‘prava i slobode’ ali i iskorištavanjem tkiva abortiranih beba za brojne preparate, lijekove, cijepiva, kreme za pomlađivanje, parfeme, pa čak i hranu i piće.

“Danas je žestok udar samo na Crkvu, Katoličku crkvu, samo na Crkvu, na druge ne. A zanimljivo, spominju se uglavnom slučajevi, da ne govorim o čemu je riječ, što se događalo prije 50, 60, 70 godina. Sad ti to dokaži. Danas svakodnevno ubijaju djecu po bolnicama pozivajući se na ženino pravo kao da dijete nema ta ista prava. I znate što se radi od mesa te djece? Ako niste znali, najskuplji parfemi”, rekao je hrabro biskup Jezerinac u svojoj propovijedi koju objavljuje RTL Danas, a koja je šokirala ljevičare. Bravo za biskupa, bravo za istinu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.