Isus sv. Faustini otkrio ZNAK koji će se pojaviti na nebu malo prije SUDNJEG DANA! Prepoznajte ga!

Autor: Vjera

Iako će ga vidjeti svi narodi svijeta, dobro je znati zašto će nam Gospodin poslati ovaj znak!

Na današnji dan obilježavamo spomendan svete Faustine Kowalske, poljske svetice, mističarke koju je beatificirao Ivan Pavao II i po čijim je viđenjima Isusa Krista ustanovljen blagdan Božjeg Milosrđa. Također, po njenim je viđenjima Crkva dobila sliku Isusa Krista koju je sam Krist tražio i koja je izvor brojnih čudesnih milosti u svijetu, kao i Krunicu Božanskog milosrđa kao neizostavnu pobožnost cijele Katoličke Crkve. Naravno, ova svetica zbog svojih je viđenja trpjela brojna odbacivanja i poruge za života da bi danas plodovi njezine poniznosti i prihvaćanja Raspetog u punini, sjali u cijeloj Crkvi.

Dana 22. veljače 1931. godine sveta Faustina Kowalska imala je svoje prvo viđenje Isusa Krista koji ju je tražio da naslika sliku prema onome što vidi. U tom ukazanju, između ostalog, obznanio je svijetu znak koji će ostaviti kratko prije Sudnjeg dana i koji će vidjeti svi narodi svijeta.

To će biti svojevrsno upozorenje, jer kao što Krist kaže, sudnji dan bit će dan pravednosti, a sve do tada dani su Njegova beskrajnog milosrđa. I svi oni koji nisu željeli proći kroz vrata milosrđa, morat će proći kroz vrata Božanske pravde! Zato je ovaj znak važan, on će biti kao posljednji poziv svijetu na pokajanje i dobro ga je zapamtiti!

Isus je svetoj Faustini rekao sljedeće:

Prije nego što dođem kao Pravedni sudac, doći ću kao Kralj milosrđa. Prije nego što započne Dan pravednosti ljudima dat će se sljedeći znak na nebu: svo svjetlo na nebu ugasit će se i bit će velika tama na cijeloj zemlji. Onda će se pojaviti znak križa na nebu i iz svih otvora, gdje su bile probijene ruke i noge Spasiteljeve, izvirat će velike svjetlosti, koji će neko vrijeme osvjetljavati zemlju. To će se dogoditi kratko prije Sudnjeg dana.

Tama koju Isus spominje, a koja će zaogrnuti cijelu zemlju prorokovali su brojni sveci i mistici, ali upravo po svetoj Faustini Isus nas podsjeća i na Evanđelje koje kaže: Nitko tko se uzda u milosrđe Krista ne treba se bojati tame, jer ne bježi svijetlo od tame, već tama od svijetla! 

Slava i hvala Gospodinu!




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.