fbpx
Profimedia

Isus se objavio redovniku i rekao: Zašto ste ovu Moju riječ zaboravili? Zato nemate milosti

Autor: Vjera

Život bez milosti ozdravljenja i oslobođenja rezultat je zaboravljanja jedne Isusove riječi

Godine 2007. Isus Krist i Njegova Majka Marija počeli su davati poruke svećeniku, benediktinskom opatu. Poruke objavljene u knjizi In sinu Jesu, imaju imprimatur biskupa Meath Mullingara i Michaela Smitha, a objavljene su na mnogim jezicima. U nastavku objavljujemo riječi Gospodina Isusa a vezano za istinu odnosa s Njim. Naime, sotona mnoge duše pokušava zavarati Život u ništavilutavljajući ih u malodušnost i krivnju, nedostojnost prijateljstva s Bogom. Iz ovih riječi vidimo da to nije tako. Isus ne traži od nas savršenstvo, nego samo povjerenje.

Isus:
Toliko duša malo ili nimalo napreduje prema svetosti koju želim za za njih jer se ne pouzdaju u Moju milost. Pokušavaju se promijeniti samo ljudskim sredstvima, zaboravljajući da sam ja svemoguć, svemilosrdan, spreman u svakom trenutku izliječiti i posvetiti one koji se svojim slabostima i grijesima pouzdaju u Moje najljublje Srce. Ne tražim savršenstvo od onih koje sam izabrao da budu Moji prijatelji; Samo želim da mi daju svoju nesavršenost i teret svojih grijeha i da im dopuste da učinim za njih ono što sami nisu u stanju učiniti.

Nisam li rekao apostolima noć prije muke: „Bez mene ne možete ništa učiniti“ (Ivan 15: 5)? Zašto se ova Moja riječ tako često zaboravlja? Riječ je s ogromnoj snazi koja ozdravlja i oslobađa duše, jer ih, pravilno shvaćene, prisiljava da se meni obraćaju za sve potrebe tijela, uma i duha i dopuštaju Mi da im budem Spasitelj, njihov liječnik i njihov Bog.


Isus:
​​Dođite k Meni i govorit ću vam srce u srce, kao što jedan prijatelj razgovara s drugim. Taj je ljubavni dijalog bitan za naše prijateljstvo
​Stavi me na prvo mjesto. Stavite Moje prijateljstvo, prije svega.
Ne prepuštajte se osjećajima krivnje koji vas napadaju jer ne ispunjavate ideal koji ste sebi postavili. Ne tražim od vas da budete vjerni idealu. Molim te samo da mi budeš prijatelj i da živiš svaki trenutak u milosti Mog božanskog prijateljstva. Sve ostalo slijedi iza toga. Savršenstvo je plod prijateljstva sa Mnom, a ne preduvjet za to. Vi i mnoge duše poput vas zbunjeni ste zbog ovoga. Moje prijateljstvo nije stečeno, nije nešto što se stječe mjerenjem standarda savršenstva koje ste si postavili. Moje prijateljstvo je čisti dar. To je dar Mog Presvetog Srca i nudim ga slobodno “.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.