foto: flickr

‘Isus dolazi na zemlju, zato se događa ovo!’ Egzorcist iznio detalje razgovora s Luciferom za vrijeme egzorcizma

Autor: Vjera

'U protekle dvije tisuće godina, pali anđeli, uz pomoć crkvenih i tiranskih političara pokušavaju ubiti vjeru u Nazarećanina, ali...'

Talijanska katolička stranica la Lucia de Maria donosi razgovor jednog egzorcista s luciferom za vrijeme egzorcizma. Ističu da iako su riječi vrlo jake, u izvješću egzorcista se napominje da ove riječi nisu dogmatski materijal, što znači da nikoga ne obvezuju na vjeru. Ipak, koliko god zvučalo čudno, ovakvi razgovori nisu rijetkost u svijetu egzorcizma gdje svećenik s posebnom vlasti Crkve za ovu službu, može prisiliti demone da progovore o svome planu:

Egzorcist: U ime Bezgrešne Djevice Marije, ja ti zapovijedam reci istinu o tome što se događa u crkvi Krista.

Lucifer: Ne, samo to ne. Sam osjećaj dok izgovaraš Njeno Ime beskonačna mi je muka. Ne želim pričati o tome, ali me Ona sili, ti gadni svećeniče. Katolička crkva je pod napadom. Sile tame su puštene protiv zaručnice. Ovo je posljednji napad što ga dajemo Crkvi. Ostavka pape, uzeta u punoj slobodi i svijesti utabat će naš put za posljednji frontalni napad. Isus se vraća na Zemlju.  Onaj tamo dolazi na zemlju, ne znam gdje i kad ali osjećam da je taj dan vrlo, vrlo blizu. Moje snage blijede sve više pa moram svu energiju uložiti u slanje milijarde demona protiv Apostolske Stolice. Korupcija nije bila dovoljna, pohlepa za novcem nije bila dovoljna, to ništa nije dovoljno da se probudi nova afera, borba se vodi tako da je konačni ishod uništenje Crkve u Rimu.

Egzorcist: U Ime Krista, reci mi što ćeš činiti protiv Boga?.

Lucifer: U protekle dvije tisuće godina, pali anđeli, uz pomoć crkvenih i tiranskih političara pokušavaju ubiti vjeru u Nazarećanina. Nažalost, još nismo uspjeli, jer pripada Svemogućem Bogu. Moramo zauzeti prijestolje vikara. Svi naši napori su uzaludni jer vrata pakla ne mogu prevladati. Ali mi ne odustajemo. Mi ćemo i dalje udarati, ranjavati one koji se predaju u naše ruke. Radimo na ubijanju stanovništva, zatvaranju samostana, ali ne možemo dobiti one žene i muškarce koji šute iza rešetaka. Još uvijek postoje mladi ljudi posvećeni molitvi i tišini. Prokletnici.

Egzorcist: U ime svemogućeg Boga, ja ti zapovijedam da mi kažeš ono što pokušavate učiniti

Lucifer: Ne! Neću reći!
Egzorcist: Zapovijedam ti u ime Predragocjene Krvi Kristove, da mi kažeš što sam te pitao.

Lucifer: Vi se utapate u grijehu. Većina čovječanstva je moja, duhovno mrtva i ne može se oporaviti. Mnogi kardinali, biskupi i svećenici okrenuli su se neslaganju s tradicijom Crkve. Iza progresivizma, iza neki postkoncilskih otvora, tu smo mi. Želimo zbunjenosti podjelu unutar i izvan Petrove stolice. Na tome mnogi padaju i broj onih koji završavaju u paklu povećat će se.

Egzorcist: U ime svetih mučenika, svetog Pija i svete Bernadette, reci mi istinu o budućnosti Crkve.
Lucifer: Ne znam budućnost. To samo On zna. Ne znam što će se dogoditi u budućem trenutku, jer samo On zna. Ne predviđam događaje, znam samo sadašnjost. Ja sam izgubio. Pobunio se i izgubio sve, izgubio raj. Ali imam cilj. Povući što više duša u moje carstvo muka. Želim osvetiti svoje protjerivanje iz raja tako da ću Bogu oteti duše. To je moja vječna osveta.
‘Kad kršćani spoznaju moć krunice, to će biti moj kraj!’

Ismijavali su egzorcizam do ovih događaja: Progovorili psihijatri koji su vidjeli djelovanje sotone 

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.