foto: wikimedia

Hoće li biti Trećeg svjetskog rata? Zapanjujuće poruke djeci iz ukazanja najavljuju nešto još gore

Autor: Vjera

Evo što je Gospa rekla djeci u Garabandalu, hoće li biti rata?

U predvečerje, 18. lipnja 1961. godine, četiri su se djevoj­čice igrale na rubu sela Garabandala. Conchita Gonzales, Maria Dolores (Mari-Loli) Mazon, Jacinta Gonzales i Maria Cruz Gonzales. Maria Cruz je tad jedanaestogodišnjakinja, a ostale imaju 12 godina. Sve su iz vrlo siromašnih obitelji.

Iznenada začuju jaku buku, kao grmljavinu i ispred sebe ugledaju sjajni lik arhanđela Mihaela. I sljedećeg dana pojavi se ispred njih arkanđeo Mihael na istom mjestu. Objavi im da će 2. srpnja vidjeti Djevicu Mariju. To je bio početak velikih događa­nja u Garabandalu i poruka koje do danas potresaju svijet.

Hoće li biti Trećeg svjetskog rata?

U raznim regijama svijeta postoje oružani sukobi, a najtipičniji je onaj koji se već desetljećima odvija na Bliskom istoku.

Ali sada se pojavilo još jedno žarište koje bi moglo dovesti do trećeg svjetskog rata, jer bi se suočili blokovi, a ne samo države.

Govorimo o sukobu između Rusije i Ukrajine.

Međutim, imamo proročanstva koja nam govore da trećeg svjetskog rata>>>>više na vjera.hr




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.