GOSPINA PORUKA SVIJETU NA DANAŠNJI DAN: Objavila tajne uznesenja na nebo!

Autor: Vjera

Uznesenje kroz opis same Gospe

U ovoj poruci koja nam je dostupna preko svećenik don Stefana Gobbija kojem se Gospa obratila stotinama poruka i preko kojeg je osnovala Svećenički Marijanski pokret koji broji više od sto tisuća svećenika diljem svijeta i preko kojeg je čovječanstvu dala oružje za spas čovječanstva u obliku Posvete Bezgrešnom Srcu Marijinom, objašnjava svoje veličanstveno uznesenje. Uznesenje Blažene Djevice Marije na nebo dogma je Katoličke Crkve kojoj se i danas mnogi izvan crkve protive a iz ove poruke Blažene možete vidjeti kako je to uznesenje izgledalo i zašto Marija, iako je samo čovjek dobiva toliku milost da sad sjedni s desna svome sinu Isusu!

“Ljubljeni sinovi, gledajte danas s povjerenjem i u sigurnoj nadi svoju nebesku Majku uznesenu dušom i tijelom u Nebo.

Sve čete nebeskih anđela padaju ničice pred svojom Kraljicom, dok sam visoko uzdignuta i postavljena zdesna mom sinu Isusu.

Nebo me časti i slavi slatkim skladom pjesme i svjetlosti, kakve ovdje dolje nitko ne može zamisliti: blista se Kraljica, Gospodine, tebi zdesna.

Blista se Kraljica tebi zdesna.

Zdesna postavlja se osobu koja zaslužuje posebnu čast.

Kada je moj sin Isus, nakon što se predao i umro da bi vas zauvijek otkupio, uskrsnuo u sjaju svoje slave i uzašao na nebo, Nebeski Otac postavio ga je sebi zdesna.




Zdesna Ocu, jer mu je iskazana ona čast koja pripada samo Njemu, kao njegovom Jedinorođencu.

Zdesna Ocu, jer je djelom otkupljenja ponovno doveo cijelo čovječanstvo, zarobljeno grijehom, u puno zajedništvo života s Bogom.

Zdesna Ocu, jer je Isus jedini pobjednik Zloga, grijeha, zla i smrti.




Zdesna Ocu, jer je preko Njega sve stvoreno i samo je Njemu dana moć da sve Sebi podloži, nakon što je pobijedio i uništio svoje neprijatelje.

“Riječ Jahvina Gospodinu mojemu: ‘Sjedi mi zdesna dok ne podložim dušmane za podnožje tvojim nogama!’” (Ps 109).

Time što je Isusa Krista postavio sebi zdesna, nebeski Otac odaje svom Jedinorođencu najvišu čast koja pripada utjelovljenoj Riječi, Otkupitelju, jedinom Spasitelju i Kralju cijelog svemira.

– Blista se Kraljica tebi zdesna.

Kada sam uznesena u nebesku slavu, postavljena sam zdesna moga Sina.

Tako mi Isus odaje najveću čast koja mi pripada, kao njegovoj djevici Majci, tijesno s Njim združenom u djelu Otkupljenja, dionicom svih njegovih boli, sada povezanom da s Njim dijelim u slavi Njegovu božansku moć.
Zdesna Sinu, jer sam svojim “DA” omogućila da poprimi ljudsku narav u mom prečistom krilu.
Zdesna Sinu, jer sam bila s Njim u svakom času Njegovog života, jer smo zajedno ispili čašu velikih boli.
Zdesna Sinu, jer sam pod Križem, u svojoj čistoj majčinskoj boli, postala prava Suotkupiteljica time što sam prikazala svog sina Isusa Ocu kao cijenu vašeg otkupljenja.
Zdesna Sinu, jer sam u Njemu i po Njemu pobijedila Zloga, grijeh i smrt, koja je ušla u svijet kao kazna za grijeh praroditelja.
Zdesna Sinu, jer sam sada sudionik njegova božanske moći da sve Sebi podloži.
Zdesna Sinu, da bih mogla kod Njega vršiti svoju duhovnu ulogu Majke Crkve i cijelog čovječanstva.
Zdesna Sinu, molim za vas, posredujem u vašu korist, pratim vas i pomažem u groznoj borbi protiv Sotone i svih Zlih duhova, protiv zla i grijeha, da bi jednog dana Krist pobijedio moć smrti.

Na kraju svijeta, kada će vas Isus uskrsnuti za posljednji i opći sud, i vi, djeco moja, moći ćete se uspeti ovamo na Nebo. Tada ćete biti postavljeni zdesna Sinu i vašoj nebeskoj Majci, da biste s nama uživali zanavijek savršenu i vječnu sreću.”

Poruka broj 598 dana 15. kolovoza 1997.

Pojavila se fotografija s ukazanja svećeniku don Gobbiju koji je od Gospe dobio proroštvo za Hrvatsku!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.