Gospa se ukazala svećeniku na Bezgrešno Začeće i otkrila mu plan pobjede nad Sotonom!

Autor: Vjera

Donosimo vam poruku s ukazanja svećeniku don Stefanu Gobbiju koju je Gospa dala upravo na blagdan Bezgrešnog Začeća 1982. godine u kojoj je objasnila koji je plan pobjede nad Sotonom

“Vaša sam Bezgrješna Majka. Dopustite da vas vodim, ljubljeni sinovi, k savršenom ostvarenju svog majčinskog plana.

To je plan neprijateljstva.

‘Neprijateljstvo zamećem između tebe i Žene, između tvoga i njezina potomstva’. Tako je Gospodin rekao za mene, obraćajući se zmiji, kad je po njoj ušao grijeh u početku povijesti ljudskog roda. Neprijateljstvo između mene i Sotone, između Žene i zmije; između moje čete i njezine; između dobra i zla; između milosti i grijeha.

Da bi se išlo mojim putem, ne može se praviti kompromis sa zlom, jer moj put vijuga jedino preko neprijateljstva između ove dvije suprotne stvarnosti. Moj Sin Isus, kojeg vam je Otac darovao za spasenje i propast mnogih, postao je znak ovog protivljenja.

Danas proživljavate teška vremena, jer se ide za tim da se nađu putovi za stvaranje kompromisa između Boga i Sotone; između dobra i zla; između duha Isusova i duha svijeta. Mnogi se nalaze u opasnosti da postanu žrtve te opće zbrke, pa se čak i u mojoj Crkvi želi braniti lažan duh koji nije duh Isusa Sina Božjega.

Kao nekakav nevidljiv otrovan oblak, širi se duh mješavine Boga i svijeta, i dolazi se dotle da se oduzima snaga Božjoj riječi, lišavajući navještanje Evanđelja njegove snage.

To je plan borbe.
Potpomognuti od mene, idući putem koji vam je Isus zacrtao, morat ćete se boriti protiv Duha zla, protiv grijeha, zablude i nevjere.

Ako sam Ja po božanskoj povlastici bila izuzeta od svakoga grijeha, pa i od istočnog, to je zato, jer sam od Presvetog Trojstva bila određena za Voditeljicu ove strašne borbe koja pokreće nebo i zemlju, nebeske i zemaljske duhove. Radi se o velikoj i trajnoj borbi, često nevidljivoj, a koja je u ova vremena postala sveopća.

U Otkrivenju sam predskazana kao ‘Žena obučena u sunce’, koja vodi borbu protiv ‘crvenog Zmaja’ i svih njegovih sljedbenika. Ako želite potpomoći moj plan morate se boriti, moji maleni sinovi Majke Voditeljice.
Borite se protiv grijeha i protiv kompromisa, oružjem molitve i patnje.

U skrovitosti i pouzdanju, u poniznom vršenju svoje svakodnevne dužnosti, u savršenom nasljedovanju Isusa, u siromaštvu i preziru svijeta i sebe samih, svaki dan sa mnom bijte ovaj boj.

To je plan pobjede.

Iza sadašnjeg trijumfa zla koje je uspjelo zagospodariti svijetom, konačna pobjeda će pripasti jedino mom Sinu Isusu.

On je jedini pobjednik.

Završetak velike borbe koju proživljavamo bit će njegovo slavno Kraljevstvo mira i dobrote, pravednosti i svetosti, koje će se uspostaviti u svijetu i zasjati u svim srcima.

Tako će biti ispunjen plan neprijateljstva, borbe i pobjede u trijumfu mog Bezgrješnog Srca.”

“Ja sam Bezgrješno Začeće.

Sudjelujte, ljubljeni sinovi, u velikoj radosti čitave Crkve promatrajući danas ovu posebnu povlasticu kojom me je ukrasilo Presveto Trojstvo s obzirom na moje božansko materinstvo.

Ja sam vaša Majka, sva lijepa, i tako me zazivate. Želim vas pokriti svojom vlastitom ljepotom, i potičem vas da me slijedite na putu milosti i svetosti, čistoće i djevičanstva.

Ono što kvari vašu unutrašnju ljepotu jest jedino grijeh. Zato vas danas sve pozivam da se svaki dan borite protiv tako velika zla.

Grijeh je posljedica onoga izvornog nereda koji je vas, na žalost, spriječio da budete začeti i da se rodite bezgrješni kao što je to bilo sa mnom.

Svi ste rođeni pod teretom te teške i zle baštine. Od toga ste oslobođeni u času svojega krštenja, ali su u vama ostale posljedice, koje vas čine tako slabima i lako vas primami grijeh, tako da često u životu postajete njegove žrtve.

Prvo što morate učiniti jest to da priznate grijeh kao zlo i da se odmah pokajete činom čiste i nadnaravne ljubavi.

Kolika moja djeca danas grijeh više ne priznaju kao zlo, često ga prihvaćaju kao dobro i tako dopuštaju da prodre u njihovu dušu, srce i život; nisu više sposobni da se kaju, pa žive trajno zaraženi tom teškom bolešću.

Tada se morate uteći lijeku koji je Isusovo milosrđe pripravilo za vas: sakramentu pomirenja. Nikad, kao u ovim vremenima, nije toliko potrebno da se često ispovijedate. Danas ispovijed iščezava iz života i iz običaja tolike moje djece, a to je znak krize koju proživljava Crkva.

I preko vas, moji ljubljeni, želim da se u Crkvi sakramentu pomirenja vrati njegov sjaj. Želim da sva moja djeca u velikom broju pristupaju ovom izvoru milosti i božanskoga milosrđa. Pozivam vas, moji ljubljeni, da se često ispovijedate, ako je moguće svakog tjedna. Tražim od vas da idete u ispovjedaonicu, da budete na raspolaganju onima koji imaju potrebu za tim sakramentom. Dobro poučite sve vjernike o potrebi da se služe ovim sakramentom, osobito kad se nađu u stanju smrtnoga grijeha.

To je lijek koji vam je potreban, ako želite ići putem Božje milosti i svetosti.

Tako ćete slijediti svoju nebesku Majku, koja vas privlači tragom svoga nebeskog mirisa.

Tada ćete se i vi zaodjenuti u moj vlastiti sjaj i Isusov život moći će pustiti duboko korijenje u vašemu životu.

S afričkog kontinenta majčinskom brigom upućujem danas svima svoj poziv da idete putem ljubavi i svetosti, boreći se protiv Sotone i svih njegovih zavođenja. Uskoro ću, preko vas, moći postići pobjedu, kad zgazim glavu paklenom Zmaju, koji na vas danas podmuklo vreba.”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.