GOSPA NAJAVILA SVEĆENIKU: Nakon pape Ivana Pavla II dogodit će se OVO

Autor: Vjera

Papu Ivana Pavla II odabrala je Gospa, a i najavila što će biti nakon njega...

Čudni vjetrovi pušu u Katoličkoj Crkvi posljednjih godina. Otpad je sve veći, kako među klerom tako i među laicima. Papa Ivan Pavao II bio je izmoljen papa od strane Blažene Djevice Marije. Tako je to ona, kroz brojne poruke, sama rekla svijetu preko svećenika don Stefana Gobija, začetnika Svećeničkog Marijanskog pokreta.

U porukama objavljenim u takozvanoj Plavoj knjizi, porukama priznatim od strane Katoličke Crkve, stoji da je Ivan Pavao II papa kojeg je Njeno Srce odabralo.

Tako piše, između ostalog, sljedeće:

Papa Ivan Pavao II. je najveći dar, kojeg je moje Bezgrješno Srce izmolilo od Isusovog Srca za ova vaša vremena bolnog čišćenja. To je moj Papa. Ja sam ga oblikovala. U svakom sam ga trenutku vodila na putu njegove osobne posvete vašoj nebeskoj Majci, kojim je on poslušno išao, sa sinovskim predanjem i s velikim povjerenjem. On je značajan dio mog Plana.

Također, godine 199. Blažena Djevica Marija objavljuje da je Ivan Pavao II papa njezine tajne, misleći na fatimsku tajnu. No, zanimljivo je, u ovoj poruci Gospa daje i naznaku onoga što će se dogoditi nakon pontifikata Ivana Pavla II.

Naime, iako se nigdje u porukama izrijekom ne spominju nasljednici Ivana Pavla II, ni Benedikt XVI, ni Papa Franjo, Gospa najavljuje ono što svi osjetimo i vidimo – mrak velikog otpada.

Tako je na obljetnicu ukazanja Gospe Fatimske 13. svibnja 1991. godine, Marija dala nagovijestiti što će se dogoditi s crkvom nakon pontifikata Njezina pape u sljedećoj poruci:




Želite se spomenuti obljetnice mog prvog ukazanja u Fatimi, 13. svibnja 1917.Duhovno ste povezani s mojim Papom Ivanom Pavlom II, ovim dragocjenim darom mog Bezgrješnog Srca, koji se ovog časa nalazi u Irijskoj dolini, u molitvi zahvale, za moju majčinsku i čudesnu zaštitu, koja mu je spasila život prilikom atentata na Trgu sv. Petra, prije deset godina. Danas vam potvrđujem da je on Papa moje tajne, Papa o kojem sam govorila djeci kod ukazanja; Papa moje ljubavi i moje boli.Hrabro i nadčovječnom snagom, On putuje svijetom bez obzira na napor i brojne opasnosti, da bi sve ljude utvrdio u vjeri i tako ispunio svoje poslanje apostolskog nasljednika sv. Petra, Kristova Namjesnika, sveopćeg Pastira svete Katoličke Crkve, zasnovane na stijeni mog Sina Isusa. Papa daruje svima Kristovo svjetlo u ovo vrijeme duboke tame. Utvrđuje u istini vjere u ovim vremenima velikog otpadništva. Poziva na put ljubavi i mira, u ovim vremenima nasilja, mržnje, nereda i ratova.

Moje je Bezgrješno Srce ranjeno kad vidi kako se oko njega širi praznina i ravnodušnost, osporavanja sa strane nekih mojih siromašnih sinova: biskupa, svećenika, redovnika i vjernika, oholo suprotstavljanje njegovom Učiteljstvu. Zbog toga je danas u mojoj Crkvi duboki rascjep; prijeti joj gubitak prave vjere; nevjera je sve veća.

Kada će ovaj Papa dovršiti zadatak koji mu je Isus povjerio, a Ja sići s neba da prihvatim njegovu žrtvu, sve će vas zahvatiti crni mrak općeg otpada.




Ostat će vjeran samo mali dio, a to su oni koji su, u ovim godinama, prihvatili moj majčinski poziv i našli sigurno utočište u mom Bezgrješnom Srcu.Ovaj mali dio vjernika, koje sam Ja pripremila i oblikovala, imat će zadaću da primi Krista koji će vam se vratiti u slavi i započeti novu eru koja vas očekuje.”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.