foto: screenshot

FRA AZINOVIĆ U MEĐUGORJU: O Ultri i smeću se piše danima, a o mladima u molitvi se šuti

Autor: Vjera

Spomenuo se i poljskih hodočasnika stradalih na putu za Međugorje i preporučio ih je u molitve

Nadahnut porukama Mladifesta o čistoći srca i jednostavnosti života, fra Goran Azinović, župni vikar na odlasku iz Čitluka u svojoj propovijedi u subotu, predzadnjeg dana prekrasnog čuda Međugorja – Mladifesta a koji okuplja desetke tisuća mladih iz cijelog svijeta, spomenuo se, između ostalog i poljskih hodočasnika koji su stradali na putu za Međugorje u Hrvatskoj.

Preporučio ih je u molitve a tisuće ljudi u dirljivom trenutku je molilo, a poneki su i plakali čuvši vijesti po prvi put.

Azinović se u propovijedi dotaknuo i teme hodočasnika u Međugorju ali i o veličini ovog festivala molitve usporedivši ga s Ultrom, festivalom o kojem se pisalo danima.

“Međugorje funkcionira jer je ovdje Gospa. O Ultri i tonama smeća koje ostanu iza nje se piše danima jer puni novčanike, a…’ >>>vjera.hr

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.