(FOTO)POGLEDAJTE ZNAK! Izgorio joj automobil, sve osim euharistijske posude!

Autor: Vjera

Da vatra ovako gori, posve je nemoguće

Na društvenim mrežama ponovno su se pojavile  fotografije razornog požara automobila u kojem je bila euharistijski posuda, molitva Presvetog Srca Isusova i krunica.

María Emília da Silveira Castaldi iz Brazila ostavila je posudu, molitvu i krunicu u svom automobilu nakon te raznosila bolesnima svetu euharistiju  kao izvanredna ministrica. Otišla je do svog automobila, vidjevši ga kako gori. Rekla je da je sve izgorjelo, osim predmeta oko euharistijske posudice.

Castaldi je rekla da je njezin automobil bio na ulici. Htio sam ga otvoriti kako bih sve izvukla, ali nisu mi dopustili jer bi me mogao opeći. “

Međutim, Castaldi je isrpraznila posudu prije vatre i ona nije sadržavaa euharistijsku hostiju. Rekla je da vjeruje da ako je to “barem jednom čovjeku služilo kao svjedočanstvo vjere, onda je to vrijedilo”, piše ChurchPop.

  

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.