FATIMSKO PROROŠTVO KOJE JE ZABRINULO PAPU: Ostvaruje se poruka, unatoč upozorenju

Autor: Vjera

Je li Papa s pravom brinuo?

Fatimske poruke i proroštva već stotinu godinama bude duše vjernika, ali je li dovoljno? Kad se sva upozorenja sada vide, opopljivo, za razliku od vremena kada su svijetu dane. Sve fatimske poruke obišle su svijet no jedna od njih jako je zabrinula jednog papu. O toj poruci, kardinal Pacelli, budući Papa Pio XII., od 1931. rekao je sljedeće:

‘Zabrinut sam zbog poruke Blažene Djevice maloj Luciji iz Fatime. Ova Marijina upornost o opasnostima koje prijete Crkvi je Božansko upozorenje protiv samoubojstva mijenjanja Vjere, u Njezinoj liturgiji, Njezinoj teologiji i Njezinoj duši … oko sebe čujem sve same inovatore koji žele rasformirati Svetu kapelu, uništiti univerzalni plamen Crkve, odbaciti njezine ornamente i natjerati je da osjeća kajanje zbog njezine povijesne prošlosti.

Ovo je bio sadržaj poruke Blažene Djevice Marije u Fatimi na koji se Papa osvrnuo:

‘Doći će dan kada će civilizirani svijet zanijekati svoga Boga, kada će Crkva sumnjati kao što je Petar sumnjao. Ona će biti u iskušenju da vjeruje kako je čovjek postao Bog. U našim crkvama, kršćani će uzalud tražiti crveno (op. vječno) svjetlo, gdje ih Bog očekuje. Poput Marije Magdalene, plačući pred praznim grobom, pitat će se: ‘Gdje su ga odveli?’

Možemo li reći da se Papa s pravom brinuo gledajući današnji svijet i Crkvu?

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.