Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Evo što je učinio Mateo Kovačić kad je ušutkao mladog bogopsovača: ‘Bog ga blagoslovio’

Autor: Z. K.

Mediji dijele reakciju hrvatskog Vatrenog Matea Kovačića u Šibeniku koji se, čuvši da je jedan dječak opsovao Boga, okrenuo i rekao mu: “Nemoj psovat, jesi čuo!”

Bogopsovka je očito pogodila Matea, a koji je jedan od onih nogometaša koji rado svjedoči svoju predanost i ljubav prema Bogu, te ne dopušta u svom društvu psovanje Boga.

To je izrazito pohvalna opomena i poruka mladim ljudima koji sad već generacijski psuju Boga i ostale gnjusne psovke, a koje su među najgorima na svijetu.

Naime, don Damir Stojić, bivši studentski kapelan a koji je proputovao svijeta rekao je da tako što, takve psovke na katoličke svetinje nije čuo nigdje i nikada te upozorio:

“To je ljaga na dušu hrvatskog čovjeka. Mi nećemo imati blagoslova ako Boga psujemo. Dapače, psujući Boga i svetinju navlačiš prokletstvo na svoju djecu, na svoju kuću, na imovinu, na financije i na zdravlje. >>>više na vjera.hr

 
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.