Foto: Unsplash/Screenshot

Estela je grešku iz mladosti skupo platila: ‘Izgnali su iz mene pet demona’

Autor: Z.K.

Blanca Estela Campos rođena je u Querétaru (Meksiko) u katoličkoj obitelji, a još uvijek ima sjećanja na svoje djetinjstvo od svoje dvije godine, kada su njezina majka i baka posjećivale Djevicu i molile se Presvetom Srcu. međutim, nisu sva sjećanja dobra. Brak je od samog početka imao poteškoća koje su završile napuštanjem obitelji od strane njezina oca, zbog čega je njegova supruga ostala u depresiji za cijeli život, a Estela je bila pred početak burne adolescencije piše Religionenlibertad.

Mlada žena se suočila s alkoholom i vezama i počela živjeti sa svojim dečkom u dobi od 19 godina kada je primila, s radošću i kao blagoslov, vijest o trudnoći. “Bez da je bila u braku, kao što bi trebala, njezina curica Andrea danas ima 25 godina – bila je dobrodošlo ljudsko biće koje me ispunilo ljubavlju i privrženošću i koje me do danas nije ostavilo”, zahvaljuje.

Još dok je bila trudna, upoznala je osobu koja će Estelinu kćer čuvati kao svoju. Godinama kasnije, nova trudnoća pokucala je na vrata para, dolazi César, sada 17-godišnjak. “Potpuno” posvećena alkoholu, njezini su roditelji pomislili da bi možda mogla biti žrtva nekog “zlog uroka” i pokušali to riješiti… novim urocima.

Dan koji je zapamtila

Zapamtila je dobro taj dan. Bilo je to u negostoljubivom seoskom mjestu, u staroj sobi, gdje su je smjestili pokraj kotača i dali joj nešto čudno što je morala pojesti, zavezanih očiju dok je, okružena vatrom, slušala lepršanje onoga za što će kasnije znati da je crni pijetao.

Estela je pretrpjela demonsko posvećenje a da to nije ni željela dok je bila samo mlada djevojka. Posljedice će plaćati do kraja života. “Onog trenutka kada su ubili pijetla znala sam da su me posvetili. Od tada sam počela raditi loše stvari, osjećala sam da kad uđem u crkvu gorim iznutra, palilo me doslovno vatrom, samo sam htjela pobjeći i nisam mogla podnijeti ljude”.

Od tada pa sve dok se prisutnost nije očitovala, njegov je život bio prava odiseja. Estela, već majka dvoje djece, psihijatrijska bolesnica pogođena čestim krizama i iznutra izranjavana očevim napuštanjem, ponovno je pogođena nevjerom partnera, oca njezina sina.
Screenshot Youtube

Oteo je trgovac drogom

Započela je pravnu bitku s partnerom za skrbništvo nad djecom. Za Estelu odustajanje nije bila opcija- Kako bi se suočila s pravnim troškovima, posramljena, upustila se u svijet prostitucije: sin joj je okupirao svaki kutak njezine misli. Kasnije ju je oteo trgovac drogom iz Cuernavace.

Kaže da se “nikada nije molila” ili da se barem toga ne sjeća, ali je bila dobra prilika da kaže: ” Bože moj, pomozi mi, stavi mu nešto u srce da me pusti van.” Kao nevjerojatan odgovor na tu molitvu, njezina kći i njezina njegovateljica, Betty, ušle su kroz vrata, a otmičar ju je pustio i čak dao obitelji 15 000 pezosa.

Kasnije je upoznala osebujnog katoličkog misionara, koji je pjevao Djevici i održavao duhovne vježbe na koje je otišla. Tamo je upoznala Eduarda, bivšeg sjemeništarca, govornika i evangelizatora za kojeg će se udati nekoliko mjeseci kasnije. Praktički otkako su se upoznali, Eduardo je postavio cilj približiti Estelu Bogu.
‘Iz gomile u Međugorju progovorio mu demon i rekao…’ Molila je krunicu svaki dan i njen muž se obratio na čudesan način

‘Izgnali su iz mene do pet demona’

Mjesecima ili čak godinama bila je posvećena đavlu, ali sada će se posvetiti štovanju Djevice Marije. Trebao joj je proces oslobađanja koji je započeo jedne obične noći, nakon zastrašujućeg buđenja u 3 sata ujutro, sa želučanim tegobama i bez razumijevanja zašto joj pjena izlazi na usta dok se osjećala kao da umire.

Između molitvi njezina supruga Lala i njezine majke, Estelu su upućivali od svećenika do svećenika sve dok njezin slučaj nije došao do egzorcista. “Izgnali su iz mene do pet demona. Ne sjećam se, ali su mi rekli kako sam se uvijala i puzala. Kad sam stigla u svetište, vidjela sam čovjeka odjevenog u crno ‘sotonskog’ izgleda, uvjerena da će me napasti, a ja sam zapravo bila posvećena i ona u kojoj je vrag bio”, govori o jednom od članova oslobodilačkog tima, objašnjavajući kako đavli djeluju. Oni druge predstavljaju kao prijetnju.

Nakon što je prošla kroz nekoliko procesa oslobađanja Estela je počela biti svjesna svoje obnove i iako još uvijek ne može vidjeti svoju djecu, mirna je u pogledu naizgled dobre budućnosti. Estela je danas kvalificirani podijatar s punim radnim vremenom u klinici BKY i živi svrhovit život. “Živim u miru i nastavljam moliti da moja djeca počivaju u naručju Isusa i Marije. Nikada nisam izgubila nadu”, zaključuje, piše Vjera.hr. 

Autor:Z.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.