OVO ĆE IZAZVATI REAKCIJE: Elvis Duspara napisao knjigu ZA DOM SPREMNI!

Autor: Vjera

Knjiga koja će otkriti istinu o pozdravu - Za dom spremni!

Elvis Duspara, katolički bloger i pisac do sada je izdao dvije vrlo atraktivne knjige koje su osvojile Hrvatsku! Prva je knjiga njegovo osobno svjedočanstvo susreta sa živom Bogom nakon smrti njegova sina, i ta knjiga je nevjerojatna. Spoj radosti i suza, spoj čovječnosti i božanstvenosti, spoj mira i nemira, ma jednom riječju život. Nakon toga napisao je knjigu pod nazivom Budi, opominji, tješi, koja je zapravo skup njegova dugogodišnjeg rada, odnosno zbir njegovih misli o raznim, kontroverznim temama iz društva, ali i iz Crkve. A sada, Duspara izaziva sve hrvatske protivnike i predstavlja novu hit knjigu napisanu u inat svima pod nazivom – Za dom spremni!

Ovim putem pozivamo vas na promociju knjige koja će zasigurno uzdrmati antihrvatske duhove ali i probuditi Hrvate u Hrvatima. Promocija će se održati na Kaptolu 27. Zagreb, u ponedjeljak 20. lipnja u 18. sati.

‘Tri riječi ugrađene su u svakog Hrvata od sedmog stoljeća pri obećanju papi Agatonu da nikad neće napadati, nego će uvijek braniti svoj dom’! Pitate se koje su to tri riječi?

‘Ne pročitati ovu knjigu bio potpun duhovni i intelektualni promašaj života’ napisao je za ovu knjigu prof. Stipo Pilić.

S obzirom da vjerujemo da će ova knjiga u Hrvatskoj uskoro postati zabranjena te da će mediji učiniti sve da cenzuriraju ovu istinu, dođite i podržite inat knjigu Elvisa Duspare!

Pozivnica za promociju knjige - Za dom spremni




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.