foto: wikimedia

Egzorcizmi na Trgu svetog Petra u prisutnosti Benedikta XVI: Dva dječaka odletjela su tri metra kad ih je papa blagoslovio

Autor: Z. K.

Ezorcisti tvrde da se demoni boje spomena Benedikta XVI, a drhatali su cijeli njegov pontifikat

Otac Cesare Truqui, meksički svećenik koji svoju službu obavlja u Švicarskoj, u biskupiji Coira, u svojoj knjizi Professione exorcista (Piemme 2018) iznosi neka neobjavljivana saznanja o borbi protiv zloga Benedikta XVI.

Dva posjednuća na Trgu svetog Petra

Benedikt XVI. još je sretno vladao kada je slavni egzorcist pavlina ispričao epizodu u kojoj su dva opsjednuta dječaka bila dopraćena na opću audijenciju u srijedu na Trgu svetog Petra.

Nalazimo se u svibnju 2009. Dok Sveti Otac pozdravlja mnoštvo u papamobilu, dvojica dječaka počinju se snažno tresti i – izvan sebe – padaju na tlo, udarajući nekoliko puta glavama o “kaldrmu”, mahnito buncajući. “Mladići vrište, sline, drhte, padaju u napade bijesa”.

Prizor ne promiče ni Papi koji ih, ne uzrujavši se, izdaleka ugleda i blagoslovi. “Za dvoje opsjednutih to je bijesan šok. Bič se smjestio po cijelom njihovom tijelu. Toliko da padaju tri metra unatrag, tresnuvši o tlo. Sada više ne vrište. Ali oni plaču, plaču, plaču. Stenju tijekom cijelog saslušanja. Onda kad papa ode, oni se vrate sebi”.

Druga epizoda još  je diskretnija>>>više na vjera.hr




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.