Zaboravljena molitva Presvetom Trojstvu anđela iz Fatime!

Autor: Vjera

Molitva koju nam je ostavio anđeo

Godine 1916., u vrijeme progona Crkve u Portugalu, troje se djece: Luciji, Francescu i Jacinti, ukazao Anđeo mira, Anđeo Čuvar Portugala.

Ukazao im se u ukupno tri navrata, prije nego su se dogodila ukazanja Gospe Fatimske.

U proljeće 1916., Anđeo mira od djece je zatražio da mole s njim. Kleknuo je i poklonio se, te je tri puta ponovio sljedeću molitvu:

Moj Bože, ja vjerujem u te, klanjam ti se, ufam se u te i ljubim te! Molim te da oprostiš onima koji ne vjeruju u tebe, koji ti se ne klanjaju , koji se ne ufaju u tebe i koji te ne ljube! Presveto Trojstvo, Oče Sine i Duše Sveti ponizno te molim i prikazujem Ti predragocijeno tijelo, krv, dušu i božanstvo Isusa Krista koji je prisutan u svim svetohraništima širom svijeta, kao naknadu za sve uvrede, svetogrđa i nemarnosti kojima te vrijeđaju ljudi. Po neizmjernim zaslugama njegova presvetog Srca i bezgrešnog Srca Marijina molim te obrati jadne grešnike!


Autor:Vjera
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.