VJERNICI PAŽNJA! Gospa poziva čovječanstvo da s današnjim danom započne pripremu za veliko čudo!

Autor: Vjera

Ovako možemo obnoviti lice zemlje

Svećeniku don Gobbiju, začetniku Svećeničkog Marijanskog pokreta Gospa je napomenula da je vrijeme između današnjeg blagdana Uzašašća i Duhova, posebno jer je to vrijeme Cenakula.

‘Sjećate se vremena koje sam provela sjedinjena s Apostolima u Jeruzalemskom Cenakulu, u molitvi i žarkom očekivanju da se otvori čudesni događaj silaska Duha Svetoga.

Kojom sam radošću promatrala silazak Duha Svetoga u obliku ognjenih jezika, kad je silazio na sve nazočne, koji su se čudom potpuno izmijenili.

Ovo je za Crkvu i cijelo čovječanstvo vrijeme Cenakula.

– Vrijeme Cenakula je za Crkvu koju pozivam da uđe u cenakul mog Bezgrješnog Srca.

U ovaj novi duhovni Cenakul moraju sada ući svi biskupi, kako bi dobili, neprestanom molitvom sa Mnom i preko mene, Duha Svetoga, koji će otvoriti umove i srca da prime dar božanske mudrosti, kako bi mogli shvatiti cijelu Istinu i potpuno svjedočiti za mog Sina Isusa.

U ovaj novi duhovni Cenakul moraju ući svećenici, da bi ih Duh Sveti utvrdio u njihovu pozivu i kako bi molitvom sa Mnom i mojim posredstvom dobili jakost, sigurnost i hrabrost da propovijedaju Isusovo Evanđelje u njegovoj cjelovitosti i da po njemu doslovce žive jednostavnošću malenih, koji se radosno hrane svakom riječju što izlazi iz Božjih usta.

U ovaj novi duhovni Cenakul moraju ući svi vjernici, kako bih im pomogla živjeti njihovo krštenje i da bi od Duha Svetoga primili svjetlo i utjehu u svom hodu prema svetosti.

Samo tako mogu postati hrabri svjedoci Isusa, koji je uskrsnuo i živi među vama.

– Ovo je vrijeme Cenakula za ovo jadno čovječanstvo, zarobljeno zlim duhovima, koji ga vode putem užitka i oholosti, grijeha i nečistoće, sebičnosti i nesreće. Čovječanstvo mora sada ući u Cenakul mog Bezgrješnog Srca: ovdje, kao Majka, naučit ću ga moliti i kajati se, vodit ću ga pokori i obraćenju, promjeni srca i života.

U ovom novom duhovnom Cenakulu pripremit ću ga da primi dar drugog silaska Duha Svetoga, koji će obnoviti lice zemlje. Zato danas tražim da Crkva i čovječanstvo uđu u Cenakul koji je vaša nebeska Majka pripremila za vas. Vrijeme čišćenja i velike patnje koje proživljavate mora za vas biti vrijeme Cenakula.

Uđite svi u novi i duhovni Cenakul mog Bezgrješnog Srca, da bih vas sabrala u žarku i neprekidnu molitvu sa Mnom, vašom nebeskom Majkom, u očekivanju velikog čuda silaska Duha Svetoga koji je već blizu”, rekla je Gospa don Gobbiju.

Pojavila se fotografija s ukazanja svećeniku don Gobbiju koji je od Gospe dobio proroštvo za Hrvatsku!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.