(VIDEO) RIJEČKI VJEROUČITELJ ‘POLUDIO’: Dosta nam je licemjera, demokršćana s ljubavnicama i takvog klera!

Autor: Vjera

U svom osvrtu na brisanje patera Ikea, Miletić je iznio jasnu kritiku lažnom kršćanstvu

Pater Ike Mandurić poznati je hrvatski isusovac koji je ubrzo nakon izjave predsjednice Kolinde Grabar Kitarović o tome kako prakticira Jogu i meditaciju dao svoj osvrt na tu nespojivost joge s katoličanstvom koje predsjednica također javno promovira, te naglasio opasnost takvog djelovanja u medijima. Isti dan pater Ike obrisao je svoj Facebook profil (ili mu je obrisan), a navodno je to učinio po naredbi provincijala kojemu je također navodno to naredila predsjednica.

Poznati riječki vjeroučitelj, Marin Miletić na You Tubeu je objasnio, da je unatoč nekim emocionalnim promišljanjima patera Ikea, u ovom slučaju on čist kao suza, te da je logično da je profil obrisan po hijerarhijskoj naredbi, te zaključio da je žalosno što se prorocima danas zatvaraju usta.

‘Pater Ike nije rekao laž, rekao je istinu, možda surovo, možda malo tvrdo, ali je rekao istinu. I tko god da ga je zaustavio u tome da čovjek govori istinu, ne radi dobro i to nije dobro za društvo zato što je našem društvu dosta licemjera, lažnih autoriteta, dosta je demokršćana koji imaju ljubavnice, dosta nam je i takvog klera. Želimo sol koja je slana, a ne bljutava… ‘- kazao je Miletić u videu kojeg  želite poslušati:

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.