VELIKO UPOZORENJE ISUSA! Dajem vam POSLJEDNJU slamku spasa

Autor:

Dijelite s drugima

Na današnji dan 22. veljače, 1931. godine u samostanskoj čeliji sveta Faustina Kowalska imala je prvo veliko viđenje Isusa Krista koji je u tom viđenju čovječanstvu dao, kako je sam rekao, posljednju slamku spasa za spasenje. ‘

Duše ginu usprkos mojoj pregorkoj muci. Dajem im posljednju slamku spasa – moje sveto milosrđe – rekao je!

Sveta Faustina Kowalska opisala je ovaj događaj u svom Dnevniku:

“Navečer, kad sam bila u ćeliji, ugledala sam Isusa, Gospodina, u bijeloj odjeći. Jedna ruka je podignuta za blagoslov, druga je dodirivala odjeću na grudima. Iz otvorenog dijela odjeće na prsima izlazile su dvije velike zrake: crvena i bijela. Šuteći promatrah Gospodina. Moja duša je bila prožeta strahom ali i velikom radošću. Nakon nekog vremena Isus mi reče: ‘Naslikaj sliku prema onom što vidiš, s potpisom: Isuse, uzdam se u tebe. Ja želim da se ta slika štuje, najprije u vašoj kapeli, a onda u cijelom svijetu. Ja obećavam da ona duša, koja štuje ovu sliku, neće biti izgubljena. Obećavam također, već ovdje na zemlji, pobjedu nad neprijateljima, posebno u trenutku smrti. Sam ću ih braniti kao svoju čast’.” (Dn 47-48)

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.