UPOZORENI SMO PROROŠTVOM: Korona virus znak je APOKALIPSE!

Autor: Vjera

Jedan od znakova koji će vam se dati

‘Vi ste pod znakom velikih događaja koji su vam već prorečeni. Znajte čitati i meditirati o onome što je u božanskom Pismu jasno opisano i to će vam pomoći da bolje shvatite vrijeme u kojem živite.

Sa svojim majčinskim glasom vodim vas da biste razumjeli znakove velike muke.

Evanđelisti, Apostolska Pisma. knjiga Apokalipse jasno opisuju sigurne znakove koji vam kazuju kada je vrijeme velike muke.

Svi ovi znakovi se ostvaruju u ovom vašem vremenu.

– Prije svega velika apostazija koja se širi na sve djelove Crkve zbog pomanjkanja vjere koja zahvaća čak i same njezine Pastire.

Sotona je uspio posvuda proširiti veliki otpad svojim podmuklim činom zavođenja i postigao je da su se mnogi udaljili od Istine Evanđelja i slijede izmišljotine novih teoloških teorija, nalazeći zadovoljstvo u zlu i grijehu koje traže poput nekog vlastitog dobra.

– Osim toga, u vaše je vrijeme mnoštvo primjera rušenja prirodnog reda kao što su potresi, suše, poplave i nesreće koje uzrokuju trenutnu smrt tisućama ljudi, koje su obično popraćene epidemijama i neizlječivim bolestima što posvuda uzimaju maha.

– Štoviše, vaši su dani obilježeni stalnim glasinama o ratovima koji se umnožavaju žanjući, svakodnevno, bezbroj žrtava.

Rastu nesloge i razdori unutar nacija, propagiraju se prevrati i borbe među raznim narodima; krvavi ratovi i dalje uzimaju maha, usprkos svim nastojanjima da se dođe do mira.

– Konačno, u vaše se vrijeme javljaju veliki znakovi na suncu, mjesecu i zvjezdama.

Čudo sunca što se zbilo u Fatimi bilo je samo jedan znak koji sam vam dala da vas upozorim kako su već stigla vremena u kojima će se čudesne pojave javljati na nebu.

A toliko ste puta za vrijeme mojih aktualnih ukazanja i vi sami mogli promatrati velike čudesne pojave što se ispunjaju na suncu.

Kao što vam izdanci na stablima govore da je već stiglo proljeće, tako vam ovo veliko znamenje vaših vremena govori da vam je već stigla velika muka što vas priprema na novo doba koje sam vam Ja obećala s trijumfom svog Bezgrješnog Srca u svijetu.’, prorokovala je Blažena Djevica Marija preko don Stefana Gobija, svećenika i začetnika, svećeničkog Marijanskog pokreta u poruci pod nazivom – ‘Velika muka’. Sam naziv poruke dovoljan je da razumijemo vrijeme u kojem živimo, stoga hrabro s Isusom po Marijinu Bezgrešnu Srcu – do kraja!

Sestra Lucija: Sotona će napasti obitelj, ovo su dva zadnja oružja koja vam je dao Gospodin!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.