Ti si Sin moj, Ljubljeni! U tebi mi sva milina!

Autor: Vjera

Koja milost je ovo znati

Slavimo blagdan Gospodinova krštenja. „Ti si Sin moj, ljubljeni! U tebi mi sva milina!“ Riječi su koje su odjeknule u trenutku Isusova krštenja kad se nebo iznad njega otvorilo.
Predivna je spoznaja da smo po krštenju svi postali Božja djeca te da je ova moćna riječ Boga upućena svakome od nas bez obzira na grijehe, terete, muke i jade koje nosimo u svojim životima. Nad svakim od nas nebo otvorilo u trenutku krštenja, i svatko je od nas čuo Očev glas: Ti si moj! Ti meni pripadaš!

Neka vas nosi ova čudesna spoznaja kroz oluje života! Slava Gospodinu, Ocu našemu!

Mk 1, 7-11

U ono vrijeme: Propovijedao je Ivan: »Nakon mene dolazi jači od mene. Ja nisam dostojan sagnuti se i odriješiti mu remenje na obući. Ja vas krstim vodom, a on će vas krstiti Duhom Svetim.«
Onih dana dođe Isus iz Nazareta galilejskog i primi u Jordanu krštenje od Ivana. I odmah, čim izađe iz vode, ugleda otvorena nebesa i Duha poput goluba gdje silazi na nj, a glas se zaori s nebesa: Ti si Sin moj, ljubljeni! U tebi mi sva milina!
Riječ Gospodnja.
Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.