TALIJANSKI SVEĆENIK IZNIO ‘ZABRANJENU’ ISTINU: Evo gdje je usmjeren GNJEV BOŽJI!

Autor: Vjera

Rijetki su svećenici koji danas u ovo vrijeme hrabro progovaraju o stanju koje je zadesilo cijelu Crkvu Božju. Rijetki su oni koji bez straha govore ovu zabranjenu istinu. Jedan od njih je otac Lorenzo Montecalvo koji nam na blagdan Blagovijesti govori sljedeće:

Želiš li i ti da ti u ovo vrijeme kušnje i tjeskobe dođe Arkanđeo Gabrijel i navijesti ti ovu radosnu vijest: „Neka se ne uznemiruje tvoje srce jer ovo vrijeme koronavirusa je gotovo. Vrati se svojim starim navikama“

Nažalost, moram ti reći da je navještaj Arkanđela Gabrijela drugačiji. Koji je? Evo ga: „Ako se obratiš Kristu i prestaneš činiti zlo, ovo vrijeme straha će se preobraziti u spokoj, ovo vrijeme smrti u život. Ako se obratiš na Evanđelje života i ljubavi, postat ćeš novo stvorenje. Dobit ćeš dijete koje će se zvati Isus Krist“.

Dragi čitatelji, ako prihvatimo Božju riječ onako kako ju je prihvatila Marija, ovo vrijeme neplodnosti će nam darovati novu Crkvu čiji članovi više neće biti mrtvi, već će biti ispunjeni vječnim životom.

Neplodna Crkva je Crkva koja ne rađa druge kršćane. Danas Božji gnjev nije usmjeren prema ateistima ili agnosticima, nego prema CRKVI koja se sastoji od kršćana koji se klanjaju Bogu kojeg ne poznaju.
Crkva je neplodna jer ju nije oplodio Duh Sveti. Organiziraju se liturgije bez Duha Svetoga. Propovijeda se i evangelizira bez Duha Svetoga. Mariju je oplodio Duh Sveti. Crkva koju nije oplodio Duh Sveti ne svjedoči Isusa. Govori se o Isusu, ali se ne vrši njegova Riječ. Pastiri vode kršćanske zajednice bez božanskog znanja. Najgore je što mnoge kršćanske zajednice vode pastiri plaćenici, koje zanima samo isisati mlijeko iz ovaca, a ne da ih odvedu na travnate pašnjake i tihane vrutke Kristove Milosti. Neka ovo vrijeme pritvora ne prođe uzalud, nego neka učini da kažemo s Marijom: „Evo službenikâ Gospodnjih! Neka se vrši njegova volja“. Amen. Amen.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.