SVJETSKI PROROČKI FENOMEN OTKRIVA: Ove jeseni počinje veliko pročišćenje, svi će vidjeti…

Autor: Vjera

Na svakog će se čovjeka spustiti po jedan mali plameni jezik, a tada će svaki čovjek vidjeti...

Dragi moji ljudi, sad u ovom trenutku prolazimo veliki test. Veliki događaji pročišćenja započet će ove jeseni. Budite spremni s krunicom razoružati sotonu i zaštititi Božji narod. Obavezno budite u stanju milosti tako da ispovijedite sve svoje grijehe katočičkom svećeniku. Duhovna će bitka započeti. Zapamtite ovo: Kad vidite mojesec roze boje, dogodit će se velike stvari, govori fr. Michel Rodrigo, egzorcist i mistik koji je vrijeme molitve u kapeli u Knocku (Irska), kako navodi, po daru lokucije primio poruke Isusa Krista.

Progovorio je o i tome kako će izgledati upozorenje Isusa Krista čovječanstvu:

‘Nakon Upozorenja, kad ćemo na nebu vidjeti Isusa na križu sa zrakama koje će izlaziti iz Njegovih svetih rana. Kad vidimo vodu i krv kako se prolijevaju iz Njegova srca, tada će se baš svaka duša susresti s našim Gospodinom. Mali vatreni jezici pojavit će se iznad svake duše tijekom ovog procesa koji će trajati oko 15 minuta. Svaki će čovjek tada vidjete one grijehe koje nije ispoviedao. Ovisno o tome gdje bi duša u tom trenutku završila; raj, čistilište ili pakao, to će na trenutak doživjeti. Nakon ovog događaja čovječanstvo će imati 6 tijedana smiraja prije nego cijeli pakao bijesne na zemlji. Tih 6 tjedana bit će dani čovječanstvu za ispovijed i donošenje odluke. Svećenici će u to vrijeme krstiti tisuće ljudi i pokazivati svima istinu jedne Kristove katoličke i apostolske Crkve. Dan i noć provodit će u ispovijedaonicama diljem svijeta.

Don Michael Rodrigo, ožujak 2020.

Egzorcist iz Irske primio poruku Isusa: Velika katastrofa zahvatit će svijet, Rim će pasti, a moja djeca…

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.