SVEĆENIK SVIJETU: Zadnja poruka iz Međugorja posebno je važna! Ovo će se dogoditi!

Autor: Vjera

Ovo morate učiniti ako želite izdržati...

Dragi prijatelji, posljednja poruka kraljice Mira iz Međugorja je posebno važna za sve nas jer najavljuje vrijeme ispita na kojem ćemo pasti jer smo slabi i grijeh će nas preplaviti. Gospa zna što će se dogoditi ali u isto vrijeme ona zna naše duhovno stanje i potiče nas na molitvu dan i noć kako bi po molitvi i utočištu koje ćemo naći u Isusu postali sveti što će nam omogućiti oduprijeti se zavodljivosti i progonu đavla i svijeta koji je pod njegovom moći! – komentirao je otac Livio Fanzaga, direktor talijanske Radio Marije, poruku koja je Gospa dala svijetu 25. srpnja 2019. godine.

Ta važna poruka glasi:

Draga djeco! Moj poziv je za vas molitva. Neka molitva bude za vas radost i vijenac koji vas veže s Bogom. Dječice, doći će kušnje i vi nećete biti jaki i grijeh će vladati, ali ako ste moji pobijedit ćete, jer vaše će utočište biti srce moga Sina Isusa. Zato, dječice, vratite se molitvi dok vam molitva ne postane život u danu i noći. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.