Svećenik otkrio katolicima: OPREZ! Evo što se događa noću, ako ne možeš spavati!

Autor: Vjera

Muči te nesanica? Možda i s razlogom!

Fra Kevin Staley-Joyce, svećenik Rimokatoličke nadbiskupije u Bostonu, iznio je svoje svjedočanstvo o jednom noćnom buđenju.

Posvjedočio je kako ga je anđeo čuvar probudio za djelovanje nakon što mu se mobitel nehotice prebacio na bešuman način rada.

Te večeri bio dežuran za potrebe bolesnika u bolnici, a zvali bi ga ako je netko bio na umoru i trebao svećenika. Zaspao je baš u trenutku kad mu je mobitel ostao bez zvuka.

‘Usred noći probudio sam se jako nemiran pa sam hodao okolo. Pogledao sam na svoj mobitel i ugledao propušteni poziv od bolnice samo minutu ranije. Kriza je izbjegnuta zahvaljujući mojem anđelu čuvaru’, rekao je fra Kevin, a na njegovo svjedočanstvo javili su se brojni ljudi sa sličnim iskustvima.

Svojevremeno, analizirajući Evanđelje, točnije dio u kojem su apostoli zaspali unatoč tome što ih je Isus pozvao da bdiju i mole, otac Lorenzo Montecalvo od Družbe Otaca Božanskog Poziva je upozorio na sljedeće:

‘Ako se osjećaš jak u vjeri, moli i bdij jer đavao posebice noću može ući u tvoje srce i posijati sjeme smrti. Noćna molitva je jako važna za zadobiti snagu da istjeramo đavla iz polja naše duše. Kada te napadne nesanica, znači da te Gospodin zove na molitvu po kojoj ćeš zadobiti snagu da zalupiš vrata đavlu pred nosom da ne uđe i ne posije kukolj u polje tvoje duše.’

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.