Snažne molitve za ozdravljenje sv. Padre Pia promijenile tisuće života

Autor: Vjera

Ovim molitvama možete od Boga tražiti ozdravljenje

Sveti Padre Pio nadaleko je poznat širom svijeta po svom moćnom nebeskom zagovoru i čudesima ozdravljenja. Imao je nepokolebljivu vjeru u Boga i nastavlja zagovarati kršćanske vjernike. Pripisana su mu nebrojena čuda, kako za života, tako i nakon smrti.
Evo kratke molitve za iscjeljenje, koju je napisao sveti Padre Pio, koja se oslanja na Božju snagu, i promišlja o muci.

Molitva svetog Padre Pija za iscjeljenje

O moj Isuse, daj mi svoje snage kad se moja slaba narav pobuni protiv nevolje i patnje ovog života u progonstvu i omogući mi da sve prihvatim sa vedrinom i mirom.
Svom snagom prilijepi me za Tvoje zasluge, Tvoje patnje, Tvoje trpljenje i Tvoje suze, kako bih mogao surađivati ​​s Tobom u djelu spasenja.
Daj mi snage da poletim od grijeha, jedinog uzroka Tvoje agonije, Tvog znoja, krvi i Tvoje smrti. Uništi u meni sve što Tebi ne godi i ispuni moje srce vatrom svoje svete ljubavi i svim svojim patnjama.
Zagrli me nježno, čvrsto, blizu sebe da te nikada ne ostavim samog u tvojoj okrutnoj muci. Molim samo za mjesto odmora u Tvom Srcu.
Amen.

Molitva Padre Pia po kojoj su ozdravile tisuće

Još je jednu molitvu sastavio Padre Pio, a nju je molio svaki dan kad bi išao isprositi milost od Boga za sve one potrebne koji su mu dolazili i slali pisma s nakanama. Molitva je posebna jer podsjeća Gospodina na Njegove riječi i obećanja koje ne može odbiti. Po ovoj molitvi Padre Pia ozdravile su tisuće na duhu i tijelu.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, pitajte i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se.’ Evo, ja kucam, tražim i pitam milost …… (ovdje navesti zahtjev)
Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu ….

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, ako nešto zaištete Oca u ime moje, on će vam dati.’ Eto, u Tvoje ime, ja molim Oca za milost …… , (ovdje navesti zahtjev)




Oče naš …. Zdravo Marijo … . Slava Ocu…

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, nebo će i zemlja uminuti, ali riječi moje ne, neće uminuti.’ Ohrabren tvojim nepogrešivim riječima sada tražim milost … .. (ovdje navesti svoj zahtjev )




Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu …

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve svoje povjerenje u Tebe.

O Presveto Srce Isusovo, kojemu je nemoguće ne imati sućuti prema nevoljnicima, smiluj se nama jadnim grešnicima i udijeli nam milost koju tražimo tražiti od vas, kroz Žalosno i Bezgrešno Srce Marijino.

Živjela Sveta Kraljica! Sveti Josipe poočime Isusov, moli za nas.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.