RIMSKI EGZORCIST DRAMATIČNO UPOZORIO: ‘Kraj svijeta se približava – evo zbog čega!’

Autor: Z. K.

To neće biti smak svijeta na kakav svi misle, objasnio je egzorcist...

Nalazimo se u dobu velikih ratova, velike gladi, velike izopačenosti prema čovjeku. U dobu podjela i dobu koje se na mnogo načina može pripisati najavljenim posljednjim vremenima za čovječanstvo. Svakako, mi živimo u posljednjim vremenima. Posljednja su vremena počela još u vrijeme dok je Isus hodao zemljom! Nakon Isusove smrti i uskrsnuća, prvi su apostoli očekivali kako će Drugi Isusov dolazak biti još za vrijeme njihovoga života na zemlji. To se iščekivanje posebno aktiviralo posljednjih godina i među vjernicima i nevjernicima jer svi nešto ‘osjećaju’. Osjećaju da se grijeh rasplamsao do neizdrživosti.

Vjernici se osjećaju bespomoćno i shvaćaju da je jedini put do spasenja nasljedovanje Isusa Krista, a taj put nije lagan. Na tom putu, kako je i sam Isus rekao, lovit će nas svakakvi proroci i lažni znaci kako bi zaveli čak i one izabrane. Toliko će snažna biti manipulacija duha da će čak i izabrani biti na velikoj kušnji – upozorava nas Isus. No, u posljednje vrijeme svjedočimo i vremenskim katastrofama, poplavama, potresima uraganima i sve to doista izgleda poput ostvarenja Biblijskih proročanstava kao i fatimske tajne. Ne zaboravimo. Mi smo još uvijek u godini koja obilježava 100- obljetnicu ukazanja u Fatimi. No, da je kraj svijeta kakvog poznajemo doista blizu upozorio je i poznati rimski egzorcist don Antonio Mattatelli koji se u intervjuu za Radio Cusano Campus nije libio izreći ono o čemu drugi šute. A to je činjenica da su prirodne katastrofe kojima svjedočimo znak da se kraj svijeta približava. Međutim, ne radi se ovdje o kraju svijeta u kojem će nestati čitav svijet već o kraju vremena o kraju svijeta kakvog poznajemo.

‘Svijet kakav smo poznavali došao je kraju. Uragani i potresi dokaz su tome i to se ne događa zbog visokih emisija CO2, nego zbog količine grijeha’, upozorio je don Mattatelli koji je pojasnio: ‘To neće biti kraj svijeta u kojem će sve nestati, jer kraj svijeta je već nastupio, zbog količine grijeha i jer nema pokajanja. Nepovjerenje prema budućnosti je posve opravdano, jer kraj svijeta kakvog poznajemo je već ovdje’, kazao je don Mattatelli, a njegove dramatične  izjave prenio je  katholische.info.

Ova spoznaja o ‘kraju vremena’ slaže se s upozorenjima Gospe Fatimske koja je prije 100 godina upozorila da će neki narodi biti obrisani s lica zemlje – zbog grijeha.

Do sada se Gospina tvrdnja, Njezino najstrašnije proročanstvo „mnogi narodi bit će uništeni (zbrisani s lica zemlje)“ još se nije do kraja ostvarilo. Međutim, svijet svakim danom sve više srlja prema njegovom ostvarenju. Primjerice, hrvatski narod nestaje, to pokazuju statistički podaci o broju umrlih i rođenih koji godinama upozoravaju na nestajanje našeg naroda. I on nije jedini, francuski narod nestaje – svi narodi Europe u zastrašujućem su nestajanju. Cijele nacije doista nestaju pred našim očima i ostvaruju Gospino proročanstvo kao i riječi gore navedenog egzorciste – da smo na kraju vremena.

Naime, količina grijeha u ovom svijetu nevjerojatna je, a grijeh je kao što znamo – ubojica čovjeka. Pokajanja nema, a ljudi sve više nisu svjesni grijeha ni njegovih posljedica. Sakrament pokajanja ili svete ispovijedi diljem svijeta više uopće ne postoji, a putem kojim smo kao čovječanstvo krenuli je samo i isključivo – smrt. I ne, nije se priroda naljutila na čovjeka, a nije ni milosrdan Bog koji strpljivo čeka da se pokajemo kaznio svijet, već je ovaj svijet Sotonu sam stavio na pijedestal i onda se čudi što pati iz dana u dan? Jesmo li svjesni da idemo prema uništenju jer smo uzljubili zlo i odbacili Boga?

 




Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.