fbpx
CNS photo/Paul Haring

‘Rana je nestala, oštećeni mozak zablistao’: Ozdravili na Uskrs u Međugorju

Autor: Vjera

Tako to radi Uskrsli Bog

Godine 1983. Susan Tassone iz SAD-a imala je tešku prometnu nesreću. Od ozljeda ostala joj je velika rana na nozi koja nije zacjeljivala i koja ju je spriječavala da normalno živi. Na Uskrs 1994. odvažila se na prekooceancki put u Međugorje. Popela se na Križevac, a kada se spustila rane više nije bilo. Na pregledu u Americi liječnik je samo uskliknuo: Ovo je čudo, vaša je noga potpuno zdrava. Sigurna sam da me Gospodin izliječio po zagovoru Gospe, Kraljice Mira – posvjedočila je Susan Tassone, koja je 1998. poslala svu liječničku dokumentaciju župnom uredu u Međugorje i njezino se ozdravljenje bilježi kao jedno od mnogih trenutnih fizičkih ozdravljenja na ovom mjestu pod plaštem Djevice Marije.

Čudo ozdravljenja na Uskrs

Za sam Uskrs u Međugorju je ozdravio i Damir Ćorić koji je pet puta operiran zbog hidrocefalusa i kojem liječnici nisu mogli pomoći. Nije mogao hodati, govoriti niti se hraniti sam. Tada je njegova obitelj počela moliti za njega. Odnjeli su ga u Međugorje u crkvu, a jedna od vidjelica Vicka molila je nad njim. U tom trenutku osjetio sam snagu koja prodire u mene, svjedoći Ćorić koji je već sutradan počeo sjediti, raditi prve korake. Na Božić je kako kaže počeo govoriti da bi na sam Usrrs bio potpuno ozdravljen i oporavljen. Na inzistiranje liječnika koji proučavaju slučaj, Damiru je 1988. godine obavljen CT mozga, pregledali su ga neurolog i neurokirurg. I CT i dva specijalistička pregleda potvrdila su da je pacijentovo stanje normalno. CT je pokazao nestanak moždanih oštećenja koja su ranije zamijećena, potvrđujući trajnje ozdravljenje i na organskom području. Bilo je to čudo. Od potpuno nepokretnog čovjeka nesposobnog ni gurati do osobe koja se ponovno zaposlila i živi normalnim životom.

To je Uskrs. Hvala i slava Gospodinu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.