Protestantu Bog dao proroštvo o katolicima: ‘Ovo ću s njima učiniti’

Autor: Vjera

Ove riječi o katolicima zbunile su mladog evangelizatora

Troy Black je poznati mladi kršćanski evangelizator, autor, protestant kojeg prate tisuće ljudi preko društvenih mreža. Kako je sam rekao ima dar proroštva, koji nije neuobičajen među kršćanima, dapače tom daru bi svi trebali težiti jer služi izgradnji Kristove crkve na zemlji, kako nas poziva sveti Pavao u (I. Kor 14,1.)
Možete misliti kako se ovaj mladi protestant zbunio kad mu je Bog progovorio o Katoličkoj crkvi. Pokazao mu je viziju koja bi simbolizirala, novi rast i život a tada mu je, kako kaže Duh Sveti progovorio.

“Duh Sveti mi je dao viziju i proročku riječ od Boga o Katoličkoj crkvi. Ne vjerujem da se to odnosi izravno na svaku osobu u Katoličkoj crkvi. Ali, to je nešto što Bog počinje činiti na veći način u životu vjernika koji su dio te denominacije (protestanti katolike smatraju samo jednom od denominacija op.a), kaže Black” koji se u videu dosta ograđuje jer očito ga je samog ga je iznenadila Božja riječ, a koja govori o katolicima na ovaj način.

Duh Sveti u molitvi mu je, kako kaže, pokazao prekrasno stablo puno života koje dolazi iz ništavila a zatim rekao:
Katolička crkva će ponovno zagospodariti. Koristit ću ih za velike stvari! (video pogledajte na dnu teksta)

Nova pedesetnica?

S obzirom da smo u iščekivanju blagdana Duha Svetog, veličanstvenog dana kada su se ognjeni jezici spustili na apostole i od njih slabih, ustrašenih i malenih učinili velike svjedoke vjere za čitavu povijest, spomenimo se i najave nove pedesetnice a koju je Gospa najavila kao dio duhovnog rata koji se kreće u smjeru Trijumfa Bezgrešnog Srca Marijina. Ovo proroštvo mladog protestanta poklapa s Gospinim obećanjem don Stefanu Gobbiju, o novim duhovima, o novom životu crkve koju će Bog ‘zapaliti’.

Gospa svećeniku govori:

‘Ponovno će se spustiti na Crkvu i na čovječanstvo čudesni ognjeni jezici. Jezici Božanskog ognja, donijet će toplinu i život čovječanstvu koje je već hladno uslijed sebičnosti i mržnje, nasilja i ratova.  Ognjeni jezici spustit će se da rasvijetle i posvećuju Crkvu, koja proživljava mračni čas Kalvarije, kojoj se udaraju pastiri, ranjava stado, koja je ostavljena i izdana, izložena orkanu zabluda, gubitka vjere i otpadu… U ovom Božanskom svjetlu, vidjet ćete sebe u zrcalu Božje istine i svetosti. Bit će kao mali sud, koji će otvoriti vaša srca da možete primiti veliki dar Božjeg milosrđa.’ (546)




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.