Proroštvo Ivana Bosca o budućnosti crkve otkriva jedini način za spas vjernika!

Autor: Vjera

Ovo je sve što nam treba...

U ovim olujnim vremenima za crkvu zbunjeni su mnogi vjernici. Mnoštvo je tu prljavštine, informacija, zbunjenosti te mnogi ne znaju više što je ispravno misliti, govoriti raditi, a što nije. Što je zapravo bitno, a što je posve nebitno. Na što se usmjeriti. Zanimljivo, sveti Ivan Bosco, inače mistik  poznat po proročkim snovima godine 1862. usnuo je san koji je zapravo proročki san o budućnosti crkve! Sanjao je taj duhovni rat, to ludilo vremena, tu borbu crkve ali i jasnu uputu koja nam u današnje vrijeme može biti putokaz. Naime u tom ratu sanjao je Gospu ispod koje je znakovito pisalo: Marija pomoćnica, i preko puta HOSTIJU ispod koje je pisalo: Spas vjernika! Može li jasnije?

Pročitajte proročki san don Ivana Bosca:

„Želim vam ispričati jedan san koji sam usnuo prije nekoliko dana. Zamislite da ste na obali mora ili na izdvojenom morskom grebenu i da ne vidite nikakav drugi komadić zemlje osim onoga ispod svojih nogu. Na cijeloj prostranoj vodenoj površini vidi se beskrajno mnoštvo lađa spremnih za borbu, čiji su pramci ojačani oštrim željezom u obliku strijele, koje ondje gdje je gurnuto sve ranjava i probada. Te su lađe naoružane topovima, opskrbljene puškama i svakovrsnim drugim oružjem, zapaljivim tvarima i knjigama. Usmjerene su prema jednoj lađi, koja je mnogo veća i viša od svih drugih. Nastoje ju udariti brodskim kljunom, zapaliti ili joj nauditi na neki drugi način. Tu veličanstvenu, svim i svačim opremljenu, lađu prate mnoge lađice koje od nje primaju zapovjedne signale i kreću se kako bi se obranile od protivničke flote. Puše njima suprotan vjetar. Čini se da uzburkano more pomaže neprijatelju. Usred beskrajne morske pučine uzdižu se dva snažna vrlo visoka stupa, jedan nedaleko od drugoga. Na jednome je kip Bezgrešne Djevice, pod čijim se nogama nalazi velika ploča s natpisom: ‘Marija Pomoćnica’, a na drugome, koji je mnogo viši i veći, nalazi se hostija čija je veličina proporcionalna stupu, a pod njom drugi natpis sa sljedećim riječima: ‘Spas vjernika’. Crkvu čeka vrlo teška kušnja. Ono što smo do sada trpjeli gotovo je beznačajno u odnosu na ono što će se dogoditi. Neprijatelje Crkve simbolizirali su brodovi koji nastoje potopiti veliku lađu. Samo dvije stvari mogu nas spasiti u tako teškom trenutku: pobožnost prema Mariji i česta pričest. Učinimo što možemo da najbolje iskoristimo ova dva sredstva i da ih drugi koristite svugdje.“

Vjera/book.hr

Autor:Vjera
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.