PROROŠTVO FATIME: Ogroman potres trest će zemlju osam sati, samo neki će preživjeti tamu…

Autor: Vjera

Tri će dana tama prekrivati svijet...

Otac Augustin Fuentes, koji živi u Fatimi, posvjedočio je kako mu je Papa Pavao VI dao dozvolu da posjeti sestru Luciju, posljednju živuću fatimsku vidjelicu koja je živjela unutar samostana.

Otac Augustin rekao je da ga je primila i u razgovoru mu rekla proroštvo o danima tame:

‘Oče, Naša Gospa je veoma tužna jer nitko nije zainteresiran za njezino proročanstvo iz 1917 god., iako pravednici hodaju uskom stazom, Zli hodaju širokim putem koji ih vodi ravno ka njihovom uništenju! Vjerujte mi, Oče, mnoge će duše biti izgubljene i mnogi će narodi nestati s lica Zemlje.Čovjek na veoma važnoj poziciji će biti ubijen i to će prouzročiti rat. Moćna vojska će dominirati u cijeloj Europi i započet će nuklearni rat.Mrak će na nas pasti 72 sata (3 dana) i jedna trećina čovječanstva koja preživi ovu tamu i žrtvu će započeti živjeti novo razdoblje. Jedne veoma hladne noći, 10 minuta prije ponoći, ogroman potres će tresti zemlju osam sati. Zemljotres će biti tako nasilan da će pomaknuti zemlju 23 stupnja i zatim je vratiti na njezinu normalnu poziciju.

Zatim će potpuni i apsolutni mrak pokriti cijelu planetu…

Posljednji intervju koji je otac Augustin vodio s fatimskom vidjelicom i koji je izazvao brojne kontroverze u crkvi i svijetu jer proročki najavljuje propast svijeta i pobjedu Marijinog Bezgrešnog Srca, te daje posljednje oružje za borbu protiv zla (život u vječnosti), čitajte u nastavku:

SAKRIVENI INTERVJU S FATIMSKOM VIDJELICOM: ‘Ako ovo ne učinimo, Rusija će…’

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.