Prorokovala je ovo: Evo zašto je hrvatski narod pod strašnom okupacijom Sotone!

Autor: Vjera

Duhovna stvarnost koja nije do kraja slomljena čini nas robovima tame

Iako nas uvjeravaju da je komunizam pao, svi mi znamo i osjećamo da okovi komunizma nisu, poglavito u našem narodu do kraja slomljeni. Svi mi udišemo miris komunističkog, čitaj sotonističkog djelovanja koje nas razara kako s pozicija moći tako i iznutra u srcima mnogih ljudi. Koliko još nisu ispovjedili sablažnjive komunističke zakletve? Koliki se još nisu odrekli duha, da, duha komunizma koji naš narod drži pod okupacijom sotone i dan danas! Koliki i danas podjarmljuju hrvatski narod ideologijom komunizma držeći nas u ropstvu. A koliki nisu svjesni da je ovdje riječ o duhovnoj stvarnosti koju je potrebno slomiti molitvom i sakramentima, počevši od svoje obitelji!

Naša draga Majka, Presveta Djevica Marija ovako govori don Stefanu Gobbiju o komunizmu i rasvjetljuje njegovu sotonističku narav, koja se i danas, možda jednako kao i prije,  očituje u našem društvu:

‘Samo Gospodinov Duh može pobijediti moć i pobjedničku snagu velikog Crvenog zmaja, koji u ovom vašem stoljeću posvuda strahovito bijesni kako bi zaveo i prevario cijelo čovječanstvo. Veliki Crveni zmaj je ateistički komunizam, koji je posvuda raširio zabludu nijekanja i tvrdoglavog odbacivanja Boga. Veliki Crveni zmaj je marksistički ateizam koji se pojavljuje s deset rogova, odnosno snagom svojih sredstava priopćavanja, kako bi naveo čovječanstvo na neposlušnost prema deset zapovijedi Božjih, i sa sedam glava, sa po jednim dijademom na svakoj kao znakovima moći i kraljevskog dostojanstva. Okrunjene glave označavaju nacije u kojima se komunistički ateizam učvrstio i vlada snagom svoje ideologijske, političke i vojne moći.

Veličina Zmaja jasno pokazuje prostranstvo zemlje u kojoj nesumnjivu prevlast ima komunistički ateizam.

Njegova boja je crvena jer se služi ratovima i krvlju kao sredstvima svojih brojnih osvajanja.

Veliki Crveni zmaj uspio je ovih godina osvojiti čovječanstvo zabludom teorijskog i praktičnog ateizma koji je već zaveo sve nacije na zemlji. Tako je nastala nova, bezbožna civilizacija, materijalistička, egoistična, hedonistička, jalova i hladna koja u sebi nosi klice propasti i smrti.

Veliki Crveni zmaj ima đavolski predznak da izuzme cijelo čovječanstvo od Božje vlasti, od veličanja Presvetog Trojstva i od potpunog ostvarenja plana Oca, koji po svom Sinu stvorio to čovječanstvo na svoju slavu.

Gospodin me zaodjenu svojim svjetlom i Duh Sveti svojom božanskom snagom, te se tako pojavljujem kao veliki znak na nebu, Žena zaodjenuta suncem, jer mi je dana zadaća da izbavim čovječanstvo od prevlasti velikog Crvenog zmaja, te da ga ponovno dovedem do savršenog slavljenja Presvetog Trojstva.

Zato si stvaram četu svoje male djece u svim dijelovima svijeta i od nje tražim da se posvete mom Bezgrješnom Srcu. Tako ih vodim da žive samo na slavu Božju, preko vjere i ljubavi, a sama ih njegujem u svom nebeskom vrtu.

I tako se svaki dan pojavljujem pred prijestoljem svoga Gospodina, duboko mu se klanjajući, te otvaram zlatna vrata svog Bezgrješnog Srca i prinosim mu ovu svoju djecu govoreći: Presveto i božansko Trojstvo, u trenutku tvog sveopćeg nijekanja, Ja ti prinosim dar svoje majčinske zadovoljštine preko svoje male djece koju svakodnevno oblikujem na tvoju sve veću slavu.’

Tako još i danas Gospodin prima savršenu hvalu iz usta djece i neječadi.“

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.