PRIPREMITE SE Talijanki se ukazuje Gospa iz Međugorja: Otkrila je što nas čeka na jesen!

Autor: Vjera

Navodna Gospina poruka otkriva što će biti s pandemijom

Navodna ukazanja Gospe Talijanki Giselli Cardi započela su 2016. godine nakon njene posjete Međugorju gdje je kupila Gospin kip koji je počeo liti krv nakon što se vratila u Trevignano Romanu u Italiji. Od tada Gisella prima poruke gotovo svakodnevno. Iako ukazanja nisu službeno odobrena, “Nihil Obstat” je odobren od strane nadbiskupa za poljski prijevod druge knjige “Na putu s Marijom” koju je objavio Edizioni Segno, a koja sadrži priču o ukazanjima i pripadajuće poruke do 2018. godine.

Njezin lokalni biskup uzeo je slučaj u promatranje ali je rekao kako valja još pričekati pa će se vidjeti plodovi. U međuvremenu odobrio je Giselli pristup kapeli za molitvu krunice i primanje poruke zajedno s mnoštvom posjetitelja koji su se počeli okupljati u Cardinoj kući kada su se počele širiti vijesti o ukazanjima. Također dodao je da očekuje poruke milosrđa a ne osude.

Giselline poruke obiluju upozorenjima na posljednja vremena; potrese, kuge i ratove. Gisella tvrdi da su poruke namijenjene jačanju svijesti o prisutnosti zla i grijeha te pozivaju na obraćenje i molitvu krunice.

S obzirom na situaciju u kojoj se svijet nalazi zanimljivo je da je Gisella rekla kako joj  je u rujnu 2019. godine Gospa rekla sljedeće: “Molite se za Kinu, jer će odatle dolaziti nove bolesti, sve spremne zaraziti zrak nepoznatim virusima”.

No, navodno je Gospa upozorila i na ovu jesen.

Cardia je rekla da joj je Marija otkrila da će se pandemija COVID-19 snažno raspaliti na jesen, da su trenutne niske stope zaraze u Italiji “trenutna iluzija” i da će se “sve vratiti gore nego prije; to je samo bila stanka. “

Biskup upitan o ovoj, po Talijane uznemirujućoj poruci, nije želio puno komenitati samo je rekao: ‘Pa ima 50 posto šanse da se to dogodi.’




Gospa je preko Giselle u srpnju navodno upozorila i na potrese koji će pokoriti Italiju i Francusku, pozvala je na molitvu, a 8. kolovoza je upozorila rekavši: ‘Rat je blizu’.

Evo poruke:

‘Djeco moja, hvala vam što ste ovdje u molitvi i što ste u vašim srcima poslušali moj poziv. Djeco moja, pozivam vas da budete svjedoci ovih posljednjih vremena: izabrani ste živjeti u ovim vremenima i svjedočiti istinu, bez obzira na cijenu. Ne bojte se, djeco moja, uvijek ću vam biti blizu: zazovite moje ime i bit ću prisutna. Uskoro će doći rat i glad, ali tko ima vjeru, ne treba se bojati, jer Gospodin će se pobrinuti da vam ništa ne nedostaje. Djeco, ja sam vaša Žalosna Majka; Vidim da nastavljate praviti planove – vi ste u svijetu, ali niste od svijeta; brinite više o svom duhu kroz molitvu. Molite se da biste mogli sudjelovati u danu kada će doći Gospodin da vam pruži sve što vam je oduzeto. Zbrka je već u Crkvi, gdje će uskoro doći do velikog meteža. Djeco, obratite se i volite jedni druge kao braću i sestre; izbjegavajte ljubomoru, zavist i tračeve koji su plod đavla. Neka vas sklad i mir ujedine. Sada vas blagoslivljam u ime Oca, Sina i Duha Svetoga, Amen.




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.