eduhovnevjezbe.hr

PRIPRAVA ZA BOŽIĆ! Prijavi se na e-duhovne vježbe

Autor: I.A.

Fratri iz Pazina organiziraju e duhovne vježbe

Uskoro će Božić. Ne treba govoriti kako je to naš najradosniji blagdan. Za njega se treba pripraviti. A kako to učiniti?  Franjevački samostan Pohođenja BDM ima ideju. Prijavi se na e duhovne vježbe koje traju od 2. prosinca do 25 prosinca.

Kako stoji u njihovom pozivu na duhovnu pripravu za Božić, prvo što trebamo pripraviti za Božić je – srce. Ono je bitno. U njemu je sve. Iz njega čovjek živi. Ako je dobro srce, dobro je i čovjek. Ako je prazno srce, prazan je i čovjek. Božić se treba upravo tu dogoditi, u srcu.

“Zato ćemo kroz adventske duhovne vježbe htjeti od svoga srca učiniti jaslice svete da bi Bog u njemu još jednom postao dijete, kako to reče jedan mistik. Čini ti se to dovoljnim razlogom da pođeš s nama na put?”, stoji u pozivu ove hvale vrijedne akcije.

Za ovaj adventski put tekstove koje ćete, ako se prijavite, dobivati svaki dan u svoj e-mail sandučić pripremili su fra Diego Deklić i Isusove male sestre.

Na sljedećem linku možeš saznati više detalja, ispuniti obrazac i prijaviti se:  https://eduhovnevjezbe.hr/vjezbe/5

 

Autor:I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.