Približava se 40 godina Međugorja! Svećenik nikad zabrinutiji, tad će se otkriti…

Autor: Vjera

Svećenik upozorava na ono što će se dogoditi nakon 40. obljetnice ukazanja u Međugorju

Međugorje 25. lipnja obilježava 39. godišnjicu Marijijinih ukazanja.

Otac Livio Fanzaga, direktor talijanske Radio Marije nikada do sada nije bio ovako zabrinut. Vratio se rečenici iz ukazanja Gospe od 2. rujna ove godine gdje je Gospa rekla: kao majka vam govorim da je krajnje vrijeme da kleknete pred mojim Sinom, da ga priznate svojim Bogom, središtem svoga života.

Otac Livio Fanzaga objašnjava kako je Gospa ovdje napomenula da je vremena sve manje, da vrijeme istječe, da nam vremena ponestaje.

‘Ja čvrsto vjerujem’, prorokuje otac Livio, ‘da će 40. godišnjica ukazanja u Međugorju biti ključna te da će se tada dogoditi otkrivenje međugorskih tajni’. ‘Četrdeset godina, to je biblijska simbolika izraelskog naroda u pustinji’, dodaje.

‘Najnovije poruke Marije u Međugorju ojačavaju to moje uvjerenje’, govori svećenik citirajući i dio poruke koja naviješta samo dio onoga što će se tada dogoditi, od 25. srpnja ove godine gdje Gospa kaže: Dječice, doći će kušnje i vi nećete biti jaki i grijeh će vladati, ali ako ste moji pobijedit ćete, jer vaše će utočište biti srce moga Sina Isusa.

Potvrdu da je u Međugorju riječ o 40 ključnih godina priprema prije nego se tajne otvore i svijet i svijet zaživi brojna upozorenja i promjene otac Livio vidi i u nebeskim spisima službenice Božje Luise Piccarrete kojoj je Isus objasnio simboliku broja 40.

Ovako Isus govori:

Kćeri moja ti misliš da si slučajno nepokretna 40 i više godina? Ne, ne. Broj četrdeset je uvijek značajan, budi pripravna na velike promjene. Četrdeset su godina Židovi lutali pustinjom nemoćni da pronađu obećanu zemlju, svoju domovinu. Nakon 40 godina oni su je pronašli. Ali kolika su mnoga čuda, kolike su milosti u to vrijeme dobili. Produljena žrtva ima vrlinu i snagu za ispunjenje velikih stvari za Boga. Ja sam četrdeset dana bio u pustinji prije nego sam izašao u javnost naviještati Evanđelje, tj kraljevstvo Otkupljenja. Četrdeset sam dana ostavio nakon uskrsnuća kako bih stavio pečat na sva dobra Otkupljenja.

Naime, otac Livio govori o otkrivenju 10 tajni Međugorja, nakon kojih svijet više neće biti isti! Uvjeren je da će se nakon 40 godina ukazanja dogoditi otkrivenje tih tajni te da smo kroz ovo razdoblje zapravo pripremani na ono što slijedi iza toga. Sažetak svih međugorskih poruka je samo jedan: Djeco, vratite se mome Sinu Isusu Kristu i pomozite drugima da to učine!

Zašto to Gospa već 38 godina ponavlja, vidjet ćemo kad se tajne konačno otvore, ako je vjerovati proroštvu ovog svećenika, za manje od dvije godine!

Bog nas sve čuvao i blagoslovio!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.