Prema riječima Gospe iz Međugorja današnji dan je veličanstven, evo zašto!

Autor: Vjera

Ako je Međugorje istinito, onda je peti kolovoza važan dan

Danas na blagdan Gospe Snježne rođena je Kraljica Neba i Zemlje. Naša Majka ima dva rođendana, prvi je na današnji dan 5. kolovoza, a drugi liturgijski i svečani, na Malu Gospu 8. rujna kako ga katolička Crkva slavi.

Blažena Djevica Marija otkrila je međugorskoj vidjelici Vicki datum svoga rođenja, kao dijete starijih roditelja Joakima i Ane, u životopisu kojeg je ispričala od rođenja do uznesenja, rođena je 5. kolovoza, kada je spomen Snježne Gospe. Poznato je da kraljice u nekim zemljama slave rođendan dva puta – prvi je dan stvarnog rođenja kojeg slavi uz obitelj i svoje bližnje a drugi je službeni uz svečano slavlje s pukom uz mnoge ceremonije.

“Pravi” rođendan kraljice ostaje u krugu obitelji.

Prema Gospinom životopisu koji čeka odobrenje da se službeno objavi, na ovaj podatak još ćemo neko vrijeme morati pričekati kao i na ostale koji će zasigurno otkriti mnogo više.

‘Gospin životopis je završen. Tri su bilježnice. Samo čekam kad će Gospa reći da se može objaviti’, obznanila je međugorska vidjelica Vicka Ivanković, a piše medjugorje-info. Radi se su tri bilježnice koje su već duže vrijeme gotove, no sada Vicka od Gospe čeka odobrenje, odnosno vrijeme kada će ih objaviti. Knjiga će prvo biti tiskana na hrvatskome jeziku na kojemu se Gospa Vicki i obraća, a zatim i na svim ostalim svjetskim jezicima.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.