Poznati karizmatik, Mijo Barada: Molite ovo svaki dan, to strašno đavlu smeta!

Autor: Vjera

Molitve koje će od nas učiniti ljude blagoslova...

Krajem travnja svjetski poznati Hrvat, laik karizmatik i misionar, obiteljski čovjek, otac petero djece Mijo Barada održao je na zajednici Nanovo Rođeni u Zagrebu predavanje na temu – biti čovjek blagoslova. Tom prigodom posvjedočio je strašne duhovne stvarnosti s kojima se susreće diljem svijeta, posebice ovog puta, na otoku Okinawi u Japanu gdje su na monstruozne načine pobijeni milijuni ljudi. Tim svjedočanstvom pokušao nas je potaknuti i ohrabriti da mijenjamo sebe, svoje obitelji i da budemo oni koji donose blagoslov gdje god odu, svima onima koje sretnemo kako bi smo mogli biti sredstva u Božjim rukama za oslobođenja sebe, svojih obitelji, svog grada i naroda od grijeha koji nas sve unakazuje ali i demonskih tlačenja koji uništavaju naše obitelji,  rodove i narod. Napomenuo je kako svaki, ali baš svaki od nas, ima Božje poslanje u ovom svijetu te iznio vrlo važnu listu molitvi koje bi, svi oni koji žele biti ljudi blagoslova, trebali moliti svaki dan. Poseban naglasak je na posveti Bezgrešnom Srcu Marijinu, i Božanskom srcu Isusovu za koju Barada kaže – Radite to svaki dan. To strašno đavlu smeta.

Mijo Barada tako predlaže da svaki dan molimo sljedeće molitve:

1.  Molitva pokajanja. Mi imamo pravo moliti se u ime živih i pokojnih. Mi imamo pravo po svom krsnom autoriteu moliti se za svakog čovjeka koji je živio i koji živi na ovoj zemlji, bez obzira koje je vjeroispovijesti. Moliti se kao što se prorok Danijel kajao za grijehe svog roda i naroda. Tako mi imamo pravo i obvezu, moliti se i zagovarati sebe i sve oko sebe pred Bogom.

2. Molitva zadovoljštine.  Prinositi molitve zadovoljštvine za grijehe jer svaki od nas pati zbog grijeha. Svakog od nas je unakazio grijeh. Sve stvoreno pati radi grijeha.

3.  Molitva proklamacije. Svaki dan na glas govori: Isus je gospodar, Isus je moj gospodar, gospodar moje obitelji, gospodar svega…., pročitajte Božju riječ na glas, neka odzvanja vašim domom riječ Božja.

4. Molitva pomirenja. Molite da najprije vi oprostite sebi, zatim Gospodina da drugima da milost da vama oproste. Tu molitvu molite i za žive i za pokojne. Neka se spusti milost pomirenja na sve.

5. Molitva ozdravljnja. – Molite za iscijeljenje rana koje su posljedice grijeha i nedostatka molitve. (Gospodine ozdravi nas, ozdravi posljedice rata, ozdravi posljedice abortusa, ozdravi posljedice silovanja). Molite krunice, devetnice, prikazujte svete mise na tu nakanu i osjećat ćete kako po se po koritu vašeg života izlijeva rijeka Božanskog milosrđa. Osjećat ćete da ste uistinu sredstvo u Božjim rukama po kojem Gospodin ozdravlja.




6. Molitva oslobođenja. Molite da Gospodin oslobodi vašu obitelj, vaš kraj od demonskih tlačenja. Ako se bludniči u vašem kraju molite za oslobođenje od duha bluda, bračnog nevjerstva, tražite oslobođenje od duha kletve, psovke, idelopoklonstva, svađe, duha silovanja… Molite i vidjet ćete da imate krsni autoritet. Na njega se nadograđuje sve što imate po svom poslanju. Ja kao obiteljski čovjek kao otac, suprug imam autoritet oca i supruga. Tako i svaki od vas. Molite u tom autoritetu i doživjet ćete oslobođenje onih za koje molite i područja za koje molite.

7. Posveta Bezgrešnom Srcu Marijinom i Božanskom Srcu Isusovom. Radite to svaki dan. To strašno đavlu smeta. Svojim riječima posvetite sebe, svoj dan, svoju obitelj, sve ljude koje vidite ovim srcima i osjetit ćete kako ste zaštićeni Gospinim plaštom. Najsigurnije mjesto je pod Gospinim plaštom.

8. Molitva blagoslova – zazivajte Božji blagoslov na svaku, ali svaku osobu koju sretnete, na svaki put i svako područje i blagoslovi će se doista spuštati.




Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.