POSLJEDNJI POZIV: Nakon 46 godina vidjelica primila novu poruku za čovječanstvo! Reci ovo svima…

Autor: Vjera

Ne možemo reći da nismo imali priliku

Katolički radio WQPH EWTN izvijestio je da je primio novu poruku od sestre Agnes Sasagawa, redovnice, koja je primala poruke Gospe od Akite u Japanu, odobrene od strane Katoličke crkve.

Sestra Agneza sada ima 88 godina i pati od brojnih zdravstvenih tegoba, uključujući slomljena rebra i tumor na vratu (koji je nedavno čudesno izliječen), napominju iz radiopostaje. Sestra Agneza zamolila je da se ova poruka proširi po svijetu. Naime, zadnje javljanje Gospe od Akite ovoj redovnici zbilo se 13. listopada 1973. godine, prije 46 godina.

Urednici su objavili sadržaj nove poruke, ovog puta od njezinog anđela čuvara.

U nedjelju 6. listopada 2019. oko 3. 30 anđeo joj je pristupio i rekao: “Dobro je da ovo svima kažeš: pospite se pepelom i molite pokorničku krunicu svaki dan. (Kao u doba Jone) A ti (govori osobno sestri Sasagawi) moraš postati kao dijete i svaki dan prinositi žrtvu.

Posljednja poruka Gospe od Akite na koju nismo obraćali pažnju

Godine 1973. 13. listopada, sestra Agnes dobila je posljednju poruku od Gospe, vrlo sličnu onoj trećoj tajni Fatime, a to je potvrdio i kardinal Ratzinger koji je rekao da je ova posljednja poruka iz Akite u suštini ista kao treća poruka koju je Gospa rekla u Fatimi. Kardinal Ratzinger je tada bio na čelu kongregacije za nauk vjere.

Napominjemo da poruka poziva na isto ono što je anđeo pozvao svijet, prije nekoliko dana!

Djevica Marija je u ovoj poruci rekla sestri Agnes:

„Moja draga kćeri, slušaj dobro što ti imam za reći. Informirat ćeš svog nadređenog. Kao što sam ti rekla, ako se ljudi ne pokaju i ne postanu bolji, Otac će nanijeti užasnu kaznu na cijelo čovječanstvo. To će biti kazna veća od potopa, kakva još nije bila viđena. Vatra će padati s neba i uništit će veliki dio čovječanstva, dobre i zle, ne pošteđujući ni svećenike ni vjernike. Preživjeli će biti toliko opustošeni da će zavidjeti mrtvima. Jedino oružje koje će vam ostat će biti krunica i znak koji će ostaviti moj Sin. Svaki dan recitiraj molitvu krunice. S krunicom moli za papu, biskupe i svećenike. Djelovanje Đavla će prodirati čak i u Crkvu na takav način da će se kardinali suprotstavljati kardinalima i biskupi će biti protiv drugih biskupa. Svećenici koji me časte bit će prezreni i protivit će im se subraća … crkve i oltari bit će opustošeni; Crkva će biti puna onih koji prihvaćaju kompromise i demon će pritisnuti mnogo svećenika i posvećenih duša da ostave službu Božju. Demon će biti posebno neumoljiv protiv duša posvećenih Bogu. Misao na gubljenje toliko mnogo duša je razlog moje tuge. Ako grijesi postanu brojniji i teži, neće više biti oprosta za njih. Hrabro, reci svom nadređenom. On će znati kako potaknuti svakoga od vas da molite i ostvarite djela zadovoljštine. Biskup Ito je taj koji vodi tvoju zajednicu. Moli jako puno molitvu krunice. Ja sam još uvijek u stanju spasiti vas od kazne koja dolazi. Oni koji stave svoje pouzdanje u mene bit će spašeni.“

Smiluj nam se Gospodine po svome milosrđu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.